Mihai Mironescu, în Capitală, după medalii

Mihai Mironescu, în Capitală, după medalii
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

TENIS. Mihai Mironescu se află, de astăzi, în Capitală, unde au loc meciurile Campionatului Național de tenis. Gălățeanul este însoțit de antrenorul Mircea Basarab (Clubul Dacia) și va juca la categoria de vârstă juniori II (Under 16). Primele meciuri sunt cele din calificări și vor continua cu examenele de pe tabloul principal, care se vor încheia cu finalele programate vineri, 26 mai.

VOLEI. Vești noi din voleiul gălățean. Începem cu una bună – Marian Bala, căpitanul echipei Arcada, recent aureolată cu cel de-al cincilea titlu de campioană națională - și-a  prelungit contractul cu clubul gălățean pentru încă două sezoane. Despre plecarea lui Alexandru Rață pentru un sezon în campionatul Belgiei am mai anunțat, iar a treia informație  vine din îndepărtatul Uzbekistan. Fostul jucător Sobirov, care a făcut performanță la Arcada, a ajuns acasă și se află în perioada de recuperare după o intervenție chirurgicală. Vestea este că federația de specialitate din țara sa i-a propus lui Sobirov postul de selecționer al lotului național de tineret, propunere acceptată. Mult succes, uzbekule!

ATLETISM. Ştefan Oancă (de la Clubul Dunărea Galați) a ocupat locul I la aruncarea greutăţii, categoria Under 16, la Campionatul Național Școlar cu un rezultat de 13,32m. Un alt gălățean, Sebastian Avram a ocupat locul 4 la aceeaşi probă, cu rezultatul de 10,25m, iar Mario Ionaşcu s-a clasat locul 6 în finala probei de 100m, cu 11,9 secunde. Sportivii gălăţeni sunt pregătiţi de antrenorul Sorin Grecu.

FOTBAL.  În Liga I, fetele de la Universitatea susțin duminică meciul etapei a IX-a a turneului play-out. Întâlnirea are loc în deplasare, la Femina Baia Mare, de la ora 11,00.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 713 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Mai 2023 13:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.