VOLEI. „Tricolorii”, meciuri amicale cu Ungaria

VOLEI. „Tricolorii”, meciuri amicale cu Ungaria
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

VOLEI. Selecționata masculină de volei a României se află într-o perioadă de pregătire, în vederea participării la competiția europeană ”Golden League”. Vineri și sâmbătă, ”tricolorii” au susținut și două meciuri de verificare în compania echipei similare a Ungariei. În primul s-a jucat fără scor, iar în cel de-al doilea, elevii lui Sergiu Stancu au câștigat patru seturi la zero (conform înțelegerii). A fost folosit întregul lot, din care fac parte și patru jucători de la CSM Arcada: Marian Bala, Rață, Butnaru și Kantor. Turneul ”Golden League” va debuta pe 27 mai și va fi găzduit de Portugalia. ”Tricolorii” se află în grupă cu Danemarca, Turcia și Portugalia.

FOTBAL. Sâmbătă seară, echipa gălățeanului Alexandru Tudorie, Sepsi Sf. Gheorghe, a jucat cu multipla campioană CFR Cluj. Meciul s-a încheiat cu succesul clujenilor, la scorul de 2-1, punctul gazdelor fiind marcat de Tudorie, unul dintre golgheterii echipei covăsnene.

ARBITRAJE. Meciul de fotbal din această seară, din Capitală, dintre Rapid și CS ”U” Craiova, va fi condus de gălățeanul Adrian Viorel Cojocaru. O partidă foarte importantă, miza fiind locul IV al turneului play-off, unde cele două formații se află pe locurile 4 și 5, la numai două lungimi.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 645 ori Ultima modificare Duminică, 21 Mai 2023 15:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.