Din sportul gălățean. Junioarele III, la turneul final

Din sportul gălățean. Junioarele III, la turneul final
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

HANDBAL. Începând de astăzi și până duminică, orașul Bistrița  găzduiește meciurile turneului final al junioarelor III, la care iau parte  cele mai bune opt formații din țară. Între acestea și fetițele de la CS Municipal (antrenor Viorel Alexandru), care vor juca în Grupa B, alături de Academia Junior Ploiești, CSM București și Energia Rm. Vâlcea.

BOX. Epoca de glorie a boxului gălățean a apus odată cu dispariția Box Clubului (condus de către maestrul Petre Mihai) și a Centrului Național Olimpic de Box (coordonat de către Octavian Tabără). În perioada respectivă au fost promovați spre înalta performanță nume celebre precum Sandu Târâlă sau Lucian Bute.

Revigorarea ”nobilei arte” se datorează în mare parte lui Costel Burlacu, antrenor la Clubul Dunărea din 2007, timp în care Galațiul a cucerit numeroase titluri naționale. Din păcate, această activitate riscă să se întrerupă definitiv. ”Sunt nemulțumit de felul în care sunt tratat. Am cerut personal la minister încă un post de antrenor, sperând ca elevul meu, Robert Ioviță, să fie angajat. Numai că acesta a fost înlocuit de către conducere cu un antrenor de hochei. În aceste condiții eu nu mai vreau să activez și mi-am dat demisia. Nu a fost acceptată, dar aștept medierea litigiului la nivelul ministerului, cum mi s-a promis”, a declarat Burlacu.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

 

Citit 543 ori Ultima modificare Marți, 23 Mai 2023 15:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.