Junioarele III, turneu foarte bun

Junioarele III, turneu foarte bun
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

HANDBAL. Turneul final al Campionatului Național al junioarelor III, care are loc la Bistrița, și-a încheiat meciurile din grupe. Ieri, gălățencele de la CSM (antrenor Viorel Alexandru) au jucat cu Energetic Rm. Vâlcea și au câștigat cu scorul de 29-25. După primele partide, încheiate, de asemenea, cu victorii: 26-25 cu CSM București și 32-28 cu Academia Junior Ploiești, talentatele noastre jucătoare s-au calificat pentru semifinalele competiției, meciuri care au loc sâmbătă și duminică.

RUGBY. CSM Galați susține, sâmbătă, meciul etapei a șaptea a Diviziei Naționale, în Capitală, cu R.C. Grivița.

BADMINTON. Astăzi și mâine, la Galați (Sala ”Siderurgistul”, ora 15,00, respectiv, ora 10,00) au loc meciurile ”Cupei României” pe echipe. Participă echipe din Galați, CSU și Siderurgistul, plus cele din Iași și Bacău. Din motive financiare n-au putut veni sportivi și din alte localități.

BASCHET. CSM Galați va participa, luni și marți, la ”Cupa României” de baschet 3x3. Competiția se va desfășura la București, în Sala Federației. Toate echipele participante în Liga Națională au obligativitatea de a participa și la această competiție de 3x3, iar reprezentanta Galațiului este de la CSM. 

Gh. Arsenie, Florin Radu

Citit 868 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Mai 2023 16:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.