Oțelul a transferat un jucător cu meciuri în echipele naționale de juniori şi tineret

Oțelul a transferat un jucător cu meciuri în echipele naționale de juniori şi tineret
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

Lotul echipei gălățene Oţelul se mărește pe zi ce trece, noi mutări fiind anunțate sau vehiculate pentru perioada următoare

Lotul Oțelului începe să se contureze pentru noul sezon de Superligă, ediția 2023-2024, după ce gruparea gălățeană a anunțat un nou transfer, în persoana lui Ștefan Bodișteanu (20 de ani). Acesta este internațional de tineret al României, care aparține de Academia lui Gheorghe Hagi, dar a evoluat în sezonul precedent pentru CSA Steaua București, în Liga a II-a. A venit la Oțelul sub formă de împrumut pentru un an, cu opțiune de prelungire. Postul său preferat este de mijlocaș central, dar poate evolua și pe partea stângă sau ca mijlocaș ofensiv. Bodișteanu a fost remarcat de Dorinel Munteanu în meciul direct al Oțelului cu Steaua CSA din play-off, scor 3-2, la Galați, când tânărul mijlocaș a marcat de două ori și a mai avut încă o ocazie clară creată tot de el. Foarte important de precizat în privința sa ar fi că este jucător Under 21, ceea ce este necesar permanent în teren în Superligă.

În afară de proaspătul transferat Bodișteanu, jucători care se încadrează în această categorie de vârstă mai sunt Paharnicu (portar), Rus (fundaș lateral), Farcaș (fundaș lateral) şi Bordun (mijlocaș central). Ceilalți jucători Under 21 - Chirițoiu, Mitoi, Maxim și Scocâlcă - au fost cedați la finalul sezonului precedent.

"Ștefan Bodișteanu, internațional de juniori al României, a fost împrumutat de la Farul Constanța și va face parte din lotul formației noastre în acest nou sezon. În vârstă de 20 de ani, Bodișteanu s-a născut în Republica Moldova și a evoluat în peste 35 de meciuri pentru toate naționalele de juniori ale României, marcând de șase ori. Format la Academia lui Hagi, noua achiziție a Oțelului poate acoperi mai multe posturi în linia de mijloc a terenului, atât ca mijlocaș lateral stânga, precum și ca mijlocaș ofensiv. El a debutat în Superligă în urmă cu trei ani, competiție în care a strâns 9 meciuri. Sezonul trecut, Bodișteanu, unul dintre cei mai constanți juniori din eșalonul secund, a făcut parte din lotul celor de la CSA Steaua, pentru care a jucat 23 de partide, înscriind de 5 ori. Din această vară, a făcut pasul către echipa noastră și va îmbrăca tricoul SC Oțelul Galați în stagiunea 2023/24, fiind și eligibil pentru regula U21. Bine ai venit și mult succes, Ștefan Bodișteanu!", se arată în comunicatul oficial al SC Oțelul.

Sefer a plecat în Israel

Altfel, un fotbalist cu origini gălățene a lăsat în urmă Superliga, fiind transferat în Israel. Este vorba despre Antonio Sefer (23 ani), jucător crescut la Oțelul, dar care în ultimii ani a evoluat pentru Rapid București. Acesta a fost vândut pentru suma de 250.000 de euro de către clubul bucureștean la Hapoel Beer Sheva (Israel), plus eventuale bonusuri de performanță, ce ar putea ajunge la suma totală de transfer de circa jumătate de milion de euro. Salariul său lunar va fi de 30.000 de euro, iar durata contractului se întinde pe patru ani.

Citit 4917 ori Ultima modificare Joi, 15 Iunie 2023 01:53

4 comentarii

  • postat de tefal
    Joi, 15 Iunie 2023 10:14
    5.2.209.***
    @Mario - La fundasi tineri si plini de vlaga, nu stam deloc bine. Avem ce avem, insa cam fara suflu si doar pe sfert de repriza. Cand or intra ''piticii fantastici'' ai ligii 1 pe atac sa vezi ce miuta le fac la obositii nostri.
    0
    0
  • postat de comunismul
    Miercuri, 14 Iunie 2023 15:10
    5.13.162.***
    bun jucator stefan bodisteanu! dar nu imi place ca il aseamana cu jack grealish! pai pana sa ajunga el ca jack grealish! ehe cale lunga! cata munca trebuie sa faca sa ajunga ca el! dar la asemanat doar asa ca tine parul intr-o bentita! si gata domne e jack grealish! de unde si pana unde!
    0
    0
  • postat de Mario
    Marți, 13 Iunie 2023 20:54
    89.137.136.***
    Se pare că Munteanu începe s aducă jucători buni la Galați...să sperăm că toți vor fi și titulari...dacă ar mai veni...cei 2 de la Buzău...despre care s a vb...Lopez și Gaitan...și un atacant central mai tânăr...poate Gelle de la Selimbar...și un fundaș lateral...se poate renunța lejer la 4 jucător
    0
    0
  • postat de Galati
    Marți, 13 Iunie 2023 20:24
    95.76.37.***
    Antonio Sefer nu mai fi ipocrit. Azi 13.06.2023
    ai declarat pt Pro TV ca te urcai pe gard pt Rapid si ca in sufletul tau
    a fost doar Rapid, dar ai uitat unde ai jucat si cine te-a format ca jucator?
    Ai uitat cand plangeai pe teren cand ai retrogradat cu Otelul?
    Ipocrizia se plateste in viata...N
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.