Marius Stan, out de la club!

Marius Stan, out de la club!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cutremur la formaţia campioană a României declanşat aseară după meciul de Cupă, cu Oltchim Rm. Vâlcea. Marius Stan, directorul general al Oţelului, a anunţat la Radio GSP că nu mai are nicio putere la formaţia pregătită de Dorinel Munteanu şi că a intrat în concediu. „Nu vreau să mai fac comentarii absolut deloc. Mă abţin să mai vorbesc despre echipă şi club.

Începând de astăzi (n.r. - ieri), managementul clubului va fi preluat de Consiliul de Administraţie, în frunte cu domnul Ionel Borş. Se pare că rezultatele n-au fost mulţumitoare şi mă simt inutil acum. Nu mi-am dat demisia, am plecat în concediu. Sunaţi-i pe noii conducători!”, a afirmat Stan, cu numai câteva zile înainte de cel de-al doilea meci al roş-alb-albaştrilor în Grupa C a Ligii Campionilor, cu Benfica Lisabona.

Deja fostul şef al „oţelarilor” (n.r. - nu este vorba de o demisie, dar Marius Stan nu mai are drept de semnătură!) a evitat să comenteze pe marginea partidei câştigate în Cupa României, scor 3-1, care le-a asigurat campionilor calificarea în optimile de finală ale competiţiei.

Citit 4243 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.