CSM Arcada a urcat la munte

CSM Arcada a urcat la munte
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

VOLEI. Cei nouă jucători din lotul CSM Arcada, care s-au pregătit la Galați, vor pleca astăzi în cantonamentul de la Cheile Grădiștei. Antrenamentele montane sunt coordonate de antrenorul secund Răzvan Tănăsescu.

Altfel, lotul național de volei al României, aflat în cantonamentul de pregătire de la Brașov, în vederea participării la "Europene", va susține în acest weekend încă trei jocuri de verificare. Parteneră îi va fi selecționata Finlandei, iar meciurile sunt programate astăzi, mâine și duminică. Cu acest prilej, selecționerul Sergiu Stancu (care este și antrenorul Arcadei) va avea privirea ațintită pe selecționații... gălățeni: Marian Bala, Butunaru, dar și finlandezul Nikula, care din toamnă va juca la CSM Arcada.

ȘAH. La concursul de șah "Universul Campionilor", desfășurat la Brăila, au participat sportivi Under 8, Under 14 și Open (juniori și seniori). CSM Galați a prezentat în concurs opt sportivi, însoțiți de antrenorul Lucian Jugaru. La categoria 8 ani, Eric Berbecel s-a clasat pe locul 3, iar Emanuel Todirașc a realizat 3 puncte. La 14 ani, Ovidiu Lupu a acumulat 6 puncte din 7 posibile și s-a situat pe locul al doilea. În concurs au mai participat: Alina Vorniceanu, Andrei Simulescu, George Cernencu, David Talabă și Victor Jugaru, în vârstă de numai 6 ani.

În acest weekend va avea loc un turneu la Miercurea Ciuc, unde vor fi prezenți și șahiști de la CSM Galați.

Citit 614 ori Ultima modificare Joi, 17 August 2023 17:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.