Gălățeanul Sorin Mavru - campion mondial!

Gălățeanul Sorin Mavru - campion mondial!
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

O veste de ultimă oră aduce bucurie în rândul amatorilor sportului de la noi. Cu puține zile în urmă, în Slovacia, s-au desfășurat întrecerile Campionatului Mondial de navomodele viteză, Clasa M. Timp de zece zile, pe pista nautică din vecinătatea orașului Rimavska Sobota, s-au întrecut peste 400 de concurenți din 30 de țări. O competiție de anduranță, cu cei mai buni navomodeliști din lume, pe care sita i-a cernut până la șase. Ei bine, între acești șase sportivi de clasă: trei germani, doi ucraineni și un român, cel mai bine poziționat a fost reprezentantul țării noastre, nimeni altul decât Sorin Mavru - un navomodelist experimentat, prezent la majoritatea concursurilor desfășurate în ultimii ani, la toate clasele.

Mavru a concurat cu un navomodel performant, cu care s-a poziționat pe primul loc, la Clasa Hydro II viteză, luând fața tuturor concurenților ce ajunseseră în marea finală a competiției. Astfel, gălățeanul a devenit campionul mondial al ediției 2023, fiind pentru prima dată când un român se clasează în fruntea acestei ierarhii!

Sorin Mavru are 50 de ani și este legitimat la Clubul Sportiv Universitatea. Între performanțele sale anterioare se află un loc doi la un puternic turneu internațional desfășurat în orașul Campo Galino (Italia), în 2019. O performanță ce poate fi echivalată cu un titlu de vicecampion mondial.

Citit 2020 ori Ultima modificare Marți, 22 August 2023 11:23

1 comentariu

  • postat de Feribot
    Marți, 22 August 2023 12:39
    84.232.141.***
    Trei randuri despre un om ce face cinste tarii si cinste galatiului, despre parasutele ce umple ecranele si ziarele de scandal, zile, saptamani luni de zile, ce mananca, unde isi face cumparaturile si cu cati sa culcat, analfabete si analfabeti ce ne sunt bagati pe gat zilnic…si ne mai miram de ce ?
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.