Lieștiul țintește primele patru locuri

Lieștiul țintește primele patru locuri
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Sporting Liești a avut acumulări pe toate planurile: o campanie de pregătire și transferuri reușite. În cele opt săptămâni din presezon au avut loc realizarea condițiilor fizice corespunzătoare, îmbogățirea relațiilor de joc, încadrarea în lot a jucătorilor foarte tineri (juniori) și, în general, omogenizarea grupului.

În respectiva perioadă, au fost legitimați șapte jucători: Coman, F. Dima, C. Dima, Țopa, Florea, Bădilaș și Podașcă. În schimb, au plecat numai cinci. Acești nou-transferați s-au adăugat deja celor existenți în lot: Cilighidreanu, A. Brăneț, Vădeanu - Maftei, Munchiu, D. Dima, Hodorogea, Iacob, Chiriac, Crihană, Mihu, Iordache, Stan, Grigoraș, Sănduc, Costea, Prepeliță, Cehovici și Dulgheru.

S-au disputat și șase meciuri, patru de verificare, plus cele două din "Cupa României", din care au rezultat trei victorii și trei înfrângeri, cu golaveraj pozitiv: 13-8. Cel mai bun rezultat a fost în "Cupa României", succes la CSM Focșani cu 1-0. A marcat în mai toate meciurile fostul ”oțelar” Crihană, care a strâns cinci reușite.

Obiectivul Lieştiului este clasarea între primele șase locuri, dar formaţia este interesată de primele patru poziții (clasarea în play-off). Primul meci din noul sezon are loc, sâmbătă, la Viitorul Ianca, formație pregătită de gălățenii Tănase și Pelin.

Clubul este susținut financiar de Primăria Liești și Consiliul Local, plus câțiva oameni de bine - cum ar fi Maricel Scarlat și Daniel Dinu. Stafful tehnic este neschimbat: Cătălin Savu (antrenor principal), Cristian Brăneț (secund), Dorin Radu (preparator fizic).

Sporting este gata de start, iar terenul omologat, bun de joc pentru toată lumea.

Citit 855 ori Ultima modificare Joi, 24 August 2023 11:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.