Detaliile derbiului gălățean de la Braniștea

Detaliile derbiului gălățean de la Braniștea
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Runda a treia a eșalonului al treilea de fotbal a programat derbiul echipelor gălățene din Braniștea și Liești. O grupare aflată la a doua prezență consecutivă în competiție, respectiv o a doua cu o lungă perioadă petrecută la acest nivel. A rezultat un joc disputat cu perioade egale la cârmă. Întâlnirea a fost în cele din urmă tranșată în prima repriză. Învingătoare a fost echipa-gazdă, care a deschis scorul foarte repede, min. 5, prin penaltiul transformat de Răducan. 12 minute mai târziu, s-a dictat o nouă lovitură de la 11 metri, de data aceasta pentru Sporting, iar tabela a indicat egalitate. Spre finalul primului mitan (min. 39), o centrare l-a găsit pe Farcaș în careul advers, care a punctat, cu capul, pentru 2-1, scor menținut până la fluierul final.

Ambele echipe au mai avut oportunități ofensive, prin Răducan, Docuz, Țicămucă sau Murgoci, de partea celor de la Braniștea - dar preocuparea principală a fost menținerea avantajului de pe tabelă.

Unirea: Paharnicu - Mihai, Enache, Popa, Hilohi - Murgoci, D. Cireș - Farcaș, Răducan, Nica - Docuz. Au mai intrat: M. Cireș, Vasile, Țicămucă și Lefter.

Sporting a ținut aproape, în ciuda a nu mai puțin de cinci indisponibilități, între care absenţele lui Crihană și Mihu s-au resimțit cel mai tare. Lieștenii au fost aproape de alte reușite, prin Munchiu, Grigoraș, Stan și Țopa, cu cele mai importante ocazii ale oaspeților.

După meci, antrenorul Cătălin Savu ne-a declarat: "Sunt mulțumit de evoluția băieților, nu meritam să pierdem".

Sporting: Cilighidreanu - Podașcă, Munchiu, Maftei, Bădilaș - Iordache, Chiriac, Iacob - Stan, Grigoraș, Țopa. Au mai intrat: Costea, Florea și Coman.

În etapa a patra, ambele echipe vor juca acasă: Sporting Liești - CSM Rm. Sărat și Unirea Braniștea - Metalul Buzău.

Citit 1086 ori Ultima modificare Marți, 12 Septembrie 2023 11:02

1 comentariu

  • postat de savin danut
    Miercuri, 13 Septembrie 2023 10:02
    213.233.88.***
    Doar asa sa se mai auda cate ceva , despre localitatea uitata de lume "Branistea" , unde , in afara de stirile despre echipa de fotbal ,nu se mai intampla nimic !
    Nu se atrag fonduri pentru lucrari , nu se investeste nimic !
    Primar , viceprimar , consilieri , exista ?
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.