Din sportul gălățean. Antrenamente pe gheață

Din sportul gălățean. Antrenamente pe gheață
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

PREGĂTIRE. Patinatorii de viteză de la Clubul Dunărea Galați au început antrenamentele pe gheața Patinoarului din Galați, pregătind sezonul de short track. La antrenamentele zilnice, antrenorul Dorin Radu contează pe prezența unui grup numeros, dintre aceștia amintindu-i pe Daniela Istrate, Cosmina Ardeleanu, Mihai Mușat, Daniel Bîgu, Andra Barbu și Eleonora Arsene.

Altfel, colegul acestora Mihail Voicik va participa luna viitoare la Campionatele Naționale de seniori ale Românei, competiția urmând a se desfășura în Germania, la Inzell.

FOTBAL. În etapa a doua a celui de-al doilea eșalon feminin de fotbal, SC Oțelul a jucat în deplasare, la Vasas Femina Odorheiu Secuiesc. Au învins gazdele cu scorul de 6-2 (5-1), după o repriză a doua egală. Gălățencele au înscris prin Ioana Sfetcu și Lavinia Bot. Următorul meci are loc pe Stadionul "Siderurgistul", cu Vulpițele Galbene Roman, peste două săptămâni.

BADMINTON. În Capitală s-au disputat meciurile Campionatului Național de badminton pentru echipe mixte, la două categorii de vârstă. La tineret (Under 23), CSU Galați a ocupat locul al treilea, antrenorul Dorinel Badiu contând pe următorii jucători: George Șerbănescu, Dragoș Gherasim (împrumutat de la Poli Iași), Irina Gherasim și Delia Iftene. Echipa Siderurgistul Under 13 (antrenor Iulian Călin) s-a clasat pe locul 4 și a avut următoarea componență: Sebastian Panaite, Rareș Barciuc, Edith Ursăchescu, Eliza Marinescu și Sonya Stanciu.

Citit 607 ori Ultima modificare Marți, 19 Septembrie 2023 14:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.