Probleme din ce în ce mai mari la Sporting Liești

Probleme din ce în ce mai mari la Sporting Liești
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Antrenorul Cătălin Savu are multe absențe înaintea unui meci ce se anunță extrem de complicat, sâmbătă, de la ora 17,00, în deplasare la Metalul Buzău.

Se anunță misiune imposibilă pentru echipa din Liești în runda a cincea. Formația din județul nostru se va deplasa la Metalul Buzău, o echipă fruntașă din Seria a II-a, ce a condus de pe primul loc până în runda trecută. A părăsit prima poziție după rezultatul de 0-0 în deplasare la Unirea Braniștea. Lieștenii continuă să nu aibă liniște în privința lotului de jucători. După ce până acum a avut în mod constant 4-5 indisponibilități, după runda precedentă s-a mai ivit una. Fundașul Munchiu s-a accidentat destul de serios și se pare că va lipsi mai multe etape. În plus, doi jucători din categoria celor tineri, Țopa și Florea, au găsit de cuviință să iasă din programul clubului pentru ... minifotbal. Sunt motive de îngrijorare pentru antrenor în alcătuirea unei echipe competitive, după ce și alți jucători lipsesc din motive medicale.

Și, totuși, Cătălin Savu ne-a declarat: ”Ne vom baza pe jucătorii existenți, pentru a nu face un simplu act de prezență în meciul de la Buzău. Ne vom bate pentru fiecare minge pentru a scoate un rezultat favorabil”.

Întâlnirea de la Buzău va fi arbitrată de bucureșteanul Laurențiu Ene.

Înaintea acestei etape, plutonul fruntaș al Seriei a II-a a arătat astfel: locurile 1-2 – Brăila și Focșani 12 puncte, 3. Metalul Buzău 10 p, 4-5. Liești și Braniștea – câte 7 puncte.

Sâmbătă se mai joacă Dacia Unirea Brăila – Viitorul Ianca, Hamangia Baia – Voința Limpeziș, CSM Rm. Sărat – Viitorul Șuțești, în timp ce partida CSM Focșani – Unirea Braniștea s-a jucat vineri.

Campionatul Județean, la etapa a patra

Competițiile județene programează meciurile etapei a patra. Liga a IV-a are loc duminică, de la ora 12,00, cu următoarele partide: Alegria Matca – Covurluiul Tg. Bujor, Avântul Drăgănești – Siretul Cosmești, Victoria Independența – Progresul Munteni, Lascăr Schela – Agrostar Tulucești, Șoimii Foltești – Muncitorul Ghidigeni (Stadionul ”Siderurgistul”, ora 16,30)  și Viitorul Umbrărești – Voința Cudalbi (ora 17,00), iar Gloria Ivești are etapă liberă. În deschidere se vor juca meciurile echipelor de juniori.

În Liga a V-a se va juca tot duminică, dar de la ora 11,00. Iată meciurile etapei a patra: Mălina Smârdan – Foresta Șendreni, Inter Tudor Vladimirescu – Victoria Slobozia Conachi, Răzeșii Valea Mărului – Luceafărul Berești, Prutul Vlădești – Voința Cișmele, Viitorul Costache Negri – Sporting Galați, Zorile Grivița – Avântul Jorăști, Flacăra Pechea – Viitorul Frumușița. Meciul ACS Vânători – Siretul Piscu a fost amânat.

Citit 1352 ori Ultima modificare Vineri, 22 Septembrie 2023 14:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.