Echipele gălățene, fără puncte din deplasare

Echipele gălățene, fără puncte din deplasare
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Etapa a cincea a Ligii a treia de fotbal n-a adus niciun punct celor două echipe din județul nostru. Braniștea a pierdut la Focșani, iar Lieștiul a cedat la limită meciul de pe terenul celor de la Metalul Buzău.

CSM Focșani – Unirea Braniștea 3-1 (2-1), un meci cu multe ocazii de ambele părți. Scorul putea fi mai strâns, dacă bara lui Nica, plus alte oportunități favorabile ar fi fost convertite în goluri. Scorul a fost deschis de către gazde, însă cei de la Unirea au revenit și prin Răducan au egalat: 1-1, în urma unui corner. CSM Focșani se prezintă bine în acest sezon, iar la meciul cu Braniștea s-a desprins în final printr-un penalti.

Unirea a început cu: Paharnicu – Mihai, Enache, Popa, Hilohi – Murgoci, D. Cireș – Farcaș, Răducan, Nica – Docuz. Au mai intrat: Vasile, M. Cireș, Lefter, Dragomir și D. Voicu, ultimul revenit după o accidentare de câteva luni.

Mai aproape de un rezultat favorabil a fost Sporting Liești, 0-1 la Metalul Buzău. Unicul gol a fost înscris în minutul 56, printr-un șut din interiorul careului.

”Au fost momente de echilibru, dar și de dominare a gazdelor, pentru ca finalul să ne aparțină. Cu ceva mai mult curaj în ofensivă am fi putut încheia mai bine”, ne-a declarat antrenorul Cătălin Savu.

Lieștenii ar fi putut înscrie măcar o dată, la ocaziile lui Stan, Costea, F. Dima sau Grigoraș.

Echipa aliniată: Cilighidreanu – Podașcă, Maftei, Crihană, Bădilaș – Chiriac, Iordache, Sănduc, Al. Stan – Costea, Grigoraș. Au mai intrat: F. Dima și Coman.

În runda a șasea, în weekendul viitor, se joacă astfel: Braniștea – Dacia Brăila și Liești – Viitorul Șuțești.

Citit 779 ori Ultima modificare Luni, 25 Septembrie 2023 04:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.