Voleibaliştii de la CSM Arcada, la a treia Supercupă!

Voleibaliştii de la CSM Arcada, la a treia Supercupă!
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Sâmbătă, la Blaj, într-o sală inaugurată cu acest prilej, CSM Arcada și SCMU Craiova au disputat finala unei noi Supercupe. Campioana și câștigătoarea Cupei au oferit un joc de calitate, cu o sumedenie de realizări, în care formația gălățeană s-a detașat categoric.

Elevii lui Sergiu Stancu au făcut un joc deosebit, mai ales dacă ne gândim că echipele veneau după vacanța competițională. Cu o evoluție în care nu le-au oferit nicio șansă oltenilor lui Dănuț Pascu, la Arcada a fost evident că actuala campanie a transferurilor a fost pe deplin reușită. Iar în curând vor veni alte trei piese cu mare greutate, jucători aflați la echipele lor naționale, în campania de calificare pentru Olimpiada de la anul.

În această sală modernă din Blaj, gălățenii au zburdat pur și simplu, nelăsând niciun dubiu asupra învingătoarei. Jocul a fost stăpânit încă din start și s-a încheiat cu un net 3-0 (25-19, 25-23, 25-17), scor care nu mai suportă niciun fel de comentarii. A fost o adevărată dispută sportivă a echipei noastre, în frunte cu căpitanul ei, Marian Bala, plus cu un trăgător ”imperial„ - brazilianul Teo Lopez.

După o asemenea evoluție, care dă mari speranțe pentru noul campionat, Arcada si-a adus în vitrina cu trofee o a treia Supercupă, după cele din 2017 și 2019.

Învingătorii au început cu ”sextetul”: Woch, Butnaru, Lescov, Gergye, Lopez, Bala - Cristudor (libero). Au mai intrat: Mihălescu, Hamacher, Talpă.

În nota meciului a fost și prestația arbitrilor internaționali, Paul Szabo și Bogdan Stoica.

Citit 729 ori Ultima modificare Duminică, 01 Octombrie 2023 14:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.