Marius Manolache a câştigat 28 de partide din 30, la simultanul de șah de pe faleză

Marius Manolache a câştigat 28 de partide din 30, la simultanul de șah de pe faleză
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

ȘAH. Mult așteptatul simultan de șah, desfăşurat sâmbătă la Galați, s-a bucurat de succes. Marele Maestru Internațional gălățean Marius Manolache a avut o confruntare interesantă, la 30 de mese. A câștigat 28 de partide, a pierdut una, la George Cernencu, iar o partidă s-a încheiat remiză, cu Alex Mohonea (ambii elevi ai săi, la CSM Galați). S-au acordat și câteva mențiuni, pentru jocul prestat, pentru Maria Mohonea, Dragoș Leu, David Talabă, David și Evelina Enache.

RUGBY. Echipa de seniori a CS Municipal trebuia să joace în etapa a șaptea a Ligii Naționale cu sucevenii de la CSM Bucovina. Întrucât clubul sucevean a motivat că are mulți jucători accidentați, meciul nu s-a disputat și va fi câștigat de gălățeni la "masa verde", scor 5-0 și un punct bonus. În meciul următor, elevii antrenorilor Marius Secuianu și Eugen Popa îi vor întâlni pe bucureștenii de la CSA Steaua pe terenul acestora, sâmbătă, 7 octombrie.

HOCHEI. Au debutat competițiile naționale de hochei pe gheață și pentru juniori, calendarul competițional începând cu "Cupa Transilvania" pentru Under 13. Dunărea Galați (antrenor Vitali Donika) a susținut două partide, în deplasare, 2-5 cu Corona Brașov și 13-1 cu Olimpia Ploiești. În aceste zile, noua conducere a federației, validată de Tribunal, va întocmi și da publicității calendarul competițiilor pentru sezonul 2023-2024.

Citit 1204 ori Ultima modificare Duminică, 01 Octombrie 2023 16:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.