Excelentă performanță la ”Mondialele” din Cehia

Excelentă performanță la ”Mondialele” din Cehia
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Întrecerile actualei ediţii ale Campionatului Mondial de navomodele - machete clasa C s-au desfăşurat recent în Cehia. Timp de opt zile, au fost în concurs peste 300 de modele, din 15 ţări. O competiţie de anvergură, cu o periodicitate de doi ani, în care concurenţii se prezintă cu cele mai recente modele capabile să obţină cât mai multe aprecieri.

Navomodeliştii gălăţeni - de la CS Universitatea şi de la Nauticus - se află în categoria Elită şi de mulţi ani domină competiţiile interne. Alături de ei se află colegi din cluburi de tradiţie, precum cei de la Farul Constanţa sau CSM Timişoara.

Pe lângă cluburile cele amintite mai sus, au mai fost reprezentanţi de la Sportul Studenţesc, Medgidia, Simeria şi Suceava. La concursul găzduit de oraşul Jablonec nad Nisou au evoluat şi sportivii gălăţeni, care au avut rezultate remarcabile.

CS Universitatea şi-a trecut în cont un buchet de opt medalii, după cum urmează: Daniel Ciosu - două de aur, două de argint şi una de bronz; Valeriu Orbu - o medalie de aur; Alice Orbu şi Adrian Postea - câte o medalie de argint. ACS Nauticus Models Galaţi s-a numărat, de asemenea, printre grupările laureate. Mai întâi, la juniori, a fost cucerită o medalie de aur şi una de bronz, prin Martin Tudor Orbu, plus una de argint, prin Alwin Ochiu. Prezenţa seniorilor în concurs s-a materializat prin cucerirea a patru medalii de bronz, prin Alexandru Postea, Lenuţa Postea, Cecilia Ciosu şi Gabriela Orbu.

Citit 848 ori Ultima modificare Luni, 09 Octombrie 2023 20:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.