Rugbiştii de la CSM Galați, lideri după două etape

Rugbiştii de la CSM Galați, lideri după două etape
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Campionatul Național de rugby în 7 şi-a disputat meciurile a două etape (ce se joacă în stil turneu, cu câte trei jocuri pentru fiecare echipă) în Grupa Promovare. Iar CSM Galați se descurcă foarte bine până acum. A obținut trei victorii în prima etapă, la Galați (cu RC Bârlad, Phoenix Brașov și CSU Alba Iulia), iar în weekend au fost alte trei meciuri la Alba Iulia. Gălățenii s-au impus cu Sportul Studențesc, 38-0, apoi au încheiat la egalitate, 12-12, cu Phoenix Brașov. A urmat partida finală, cu RC Bârlad - echipă considerată cel mai periculos adversar, pe care au câștigat-o foarte clar, 24-7.

Lotul folosit de antrenorii Marius Secuianu și Eugen Popa în meciurile de la Alba Iulia: Cucu, Partenie, Donose, Spătărescu, Ivan, Sola, Toderașcu, Ungureanu, Nistor, Badea, Vicol, Moțoc, Dănăilă, Budileanu și Copâtov.

Aceste rezultate favorabile le-au adus gălăţenilor primul loc în grupă, înaintea meciurilor decisive. Ultima etapă, tot cu câte trei jocuri de fiecare, va avea loc pe 28 octombrie, în Capitală.

Pentru a-și menține poziția fruntașă, gălățenii au nevoie de două victorii. Cu două succese, CSM Galaţi își poate asigura promovarea în Grupa Elită, unde se va hotărî campioana actualei ediții.

Reamintim că Galațiul deține titlul de campioană națională în ediția 2016 și a obţinut medaliile de bronz în 2022.

Citit 722 ori Ultima modificare Marți, 17 Octombrie 2023 11:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.