Volei. Debut cu stângul în Champions League

Volei. Debut cu stângul în Champions League
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Marți seară a venit și debutul echipei de volei masculin CSM Arcada în noua ediție a Champions League. Echipa noastră face parte din Grupa a IV-a, care dispută jocurile în Spania (în orașul Las Palmas), alături de gazdele de la Guaguas și Mladost Zagreb (Croația).

În primul meci, elevii lui Sergiu Stancu și-au măsurat forțele cu spaniolii de la Guaguas, o echipă care a apăsat permanent pe accelerație. A fost în final 3-0 pentru gazde, după 25-22, 25-21 şi 25-20. Din păcate, băieții noștri n-au prins o seară prea bună. Au început promițător primul act, cu un ușor avantaj pe tabelă, 21-17 și 22-19, dar au cedat pe final. În următoarele seturi, diferența s-a menţinut și în teren, şi ca scor. O scurtă concluzie după meci: "Spaniolii au fost mai buni, iar noi n-am făcut un joc reușit. S-a greșit în special în prima fază a jocului - serviciul. Am avut 18 asemenea ratări", ne-a spus Mirel Zaharescu, managerul clubului.

”Sextetul” de start: Bala, Woch, Gergye, Lescov, Lopez, Butnaru - Toman (libero). Pe parcurs au mai intrat: Talpă, Nikula, Ghimeș, Aldea, Hamacher și Cristudor.  Arbitri au fost din Liechtenstein și Scoția.

Pentru a merge mai departe, va conta enorm rezultatul de ieri-seară din disputa cu Mladost, dar și scorul din această seară dintre Guaguas și croaţi.

Citit 943 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Octombrie 2023 17:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.