Braniștea și Liești aleargă după puncte

Braniștea și Liești aleargă după puncte
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Etapa a XI-a din Liga a III-a (a doua a returului) se anunță importantă pentru echipele gălățene. Cele două au un singur obiectiv: punctele puse în joc. Braniștea joacă acasă (chiar dacă meciul are loc la Liești, terenul propriu fiind în proces de îmbunătățire) și nu concepe decât victoria. A suferit în câteva etape (cu înfrângeri supărătoare) și a venit vremea acumulării de puncte.

”Să renunțăm la vorbe și promisiuni, avem nevoie de puncte pentru a ne menține în prima parte a clasamentului”, ne-a declarat managerul clubului Vali Vrânceanu.

Unirea a avut cinci indisponibili, din care Marc Cireș ar putea reveni după accidentare. Astfel, echipa din Braniștea are de luat toate punctele în meciul cu Vitorul Ianca, sâmbătă, de la ora 14,00 (arbitru: Mihai Haivas –Botoșani).

Sporting Liești are o misiune mai dificilă. Va juca la Hamangia Baia, echipă care în ultimele partide a înregistrat câteva surprize, cu victorii: 2-1 cu CSM Focșani, 3-2 cu Unirea Braniștea, 2-0 cu Dacia Brăila și 4-2 cu CSM Rm. Sărat.

”Știm că nu va fi un meci ușor, dar sperăm să ne impunem jocul nostru printr-un rezultat pozitiv care să ne consolideze poziția pe podium din clasament”, ne-a declarat Cătălin Savu, antrenorul lieștenilor.

Arbitrul meciului de la Hamangia Baia este brăileanul Tudorel Pârlog.

Înaintea acestei etape, clasamentul se prezintă astfel: 1. Buzău 25 puncte, 2. Focșani 24 p, 3. Liești 19 p, 4. Braniștea 16 p, 5. Brăila 15 puncte.

Citit 774 ori Ultima modificare Vineri, 03 Noiembrie 2023 21:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.