"Oțelari" gălățeni, printre remarcaţii etapei

"Oțelari" gălățeni, printre remarcaţii etapei
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

FOTBAL. După splendidul meci UTA - Oțelul, din prima etapă a returului Superligii de fotbal, încheiat cu succesul clar al gălățenilor, scor 4-2, Liga Profesionistă de Fotbal a întocmit obișnuitele clasamente. Doi fotbalişti "oțelari", Iuri Cisotti și Alexandru Pop (ei fiind marcatorii a trei dintre goluri), și-au găsit locul în "Echipa etapei", în timp ce Dorinel Munteanu a fost declarat "Antrenorul etapei".

VOLEI. După ce a trecut cu brio de examenul continental, unde a reușit o spectaculoasă calificare în grupele principale ale Champions League, echipa gălățeană CSM Arcada se reîntoarce la campionatul intern. Primul meci are loc sâmbătă, 18 noiembrie, în deplasare, la SCM "U" Craiova. Un meci important pentru clasament, în care campionii întâlnesc un adversar redutabil, de la ora 17:00.

HALTERE. În numărul trecut al ziarului nostru am consemnat că lotul național Under 20 a plecat în Mexic, la Campionatul Mondial. Din echipa deplasată în Mexic lipsește Alexandra Alexe (Dunărea Galați, antrenori Nicolae Mihai și Marin Otinceanu), aceasta fiind promovată la lotul de seniori, care se pregătește pentru "Europenele" din Bulgaria, din februarie 2024.

Citit 992 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Noiembrie 2023 13:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.