Locul al treilea la Balcaniada din Bulgaria

Locul al treilea la Balcaniada din Bulgaria
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Orașul Pîrvomai din Bulgaria a fost gazda Jocurilor Balcanice de badminton pentru juniorii de la categoria Under 15. S-au întrecut sportivi din patru țări, atât la individual, cât și pe echipe. Clasamentul pe echipe a arătat astfel: 1. Turcia, 2. Bulgaria, 3. România, 4. Grecia. În meciul decisiv pentru medaliile de aur, sportivii turci i-au învins la limită pe cei bulgari, cu 3-2. Pentru locul al treilea și medaliile de bronz, România - Grecia 4-1. În celelalte două meciuri, România a cedat jocurile cu turcii și bulgarii cu același scor, 1-4.

Delegația țării noastre a cuprins zece sportivi, dintre care patru sunt din Galați. În cele cinci probe individuale, sportivii gălățeni au cucerit medalii de bronz - prin Irina Gherasim (CSU) și Sara Bordeianu (Siderurgistul), în proba de dublu fete. Ceilalți sportivi din delegația română au ajuns până în sferturile de finală: Ionuț Nistor (Galați) - Claudiu Răileanu (Botoșani), la dublu masculin, respectiv Ionuț Nistor - Alexia Miron (Bacău), la dublu mixt. Cea de-a patra sportivă din orașul nostru, Mădălina Panaite, n-a reușit să prindă podiumul, în ciuda unor evoluții reușite.

Turneul din Bulgaria a fost ultima competiție de badminton din acest an, atât la nivel internațional, cât şi la nivelul țării noastre.

Citit 407 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Decembrie 2023 13:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.