CSM Arcada ține pasul și în competiția internă

CSM Arcada ține pasul și în competiția internă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Chiar dacă este prinsă la maximum cu meciuri în Champions League, voleibaliştii de la CSM Arcada nu cedează lupta nici în plan intern, în Divizia A1. În weekend, gălățenii au susținut meciul etapei a zecea, cu echipa Universității de Vest Timișoara, pe care au depășit-o la zero. Meciul a venit imediat după cel cu campioana Cehiei (scor 3-2) și s-a derulat conform așteptărilor. La gălățeni au evoluat jucători cu mai puține meciuri în campionat și au făcut-o cum trebuie, de vreme ce au câștigat lejer: 25-12, 25-19, 25-12, în doar o oră de joc.

Stafful tehnic, compus din Sergiu Stancu și Răzvan Tănăsescu, i-a trimis în teren pe: Talpă, Gergye, Aldea, Lescov, Bala, Nikula - Cristudor (libero). A mai intrat în joc doar al doilea libero, slovenul Toman.

A arbitrat Octavian Diaconița (Piatra Neamț), secondat de brăileanul Tudorel Arbunea.

După acest joc, CSM Arcada a acumulat 23 de puncte şi se menține pe locul secund în clasamentul Diviziei A1. Campionii mai au de disputat un meci în 2023, pe 23 decembrie, în deplasare, la Baia Mare. Dar până la testul din Maramureș, CSM Arcada are de jucat un meci de mare importanță în Champions League, în Belgia, cu Maaseik. Băieții lui Sergiu Stancu au de luat o revanșă în fața belgienilor, după ce în tur, la Galați, au cedat, scor 1-3, deși erau mari așteptări în privința unui rezultat favorabil.

Citit 1100 ori Ultima modificare Duminică, 17 Decembrie 2023 20:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.