Noi meciuri de verificare ale gălățenilor

Noi meciuri de verificare ale gălățenilor
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Aproximativ patru săptămâni au mai rămas până la reluarea competițiilor de fotbal pentru echipele gălățene din Liga a III-a, respectiv, Liga a II-a feminină

Unirea Braniștea, care are ca obiectiv calificarea în play-off, a jucat cu Viitorul Cireșu (jud. Brăila). A fost al doilea meci de verificare, pe care gălăţenii l-au câștigat la un scor categoric: 7-2 (4-0). Răducan a marcat de trei ori, completat de Șoptică, Docuz, D. Cireș și Andrei (penalti). Și brăilenii au beneficiat de o lovitură de la 11 metri. Stafful tehnic a trimis în teren 19 jucători: Butunoiu - Postelnicu, Voicu, Manea, Popa - Lefter, D. Cireș - Șoptică, Răducan, M. Cireș - Docuz. Au mai intrat: Paharnicu, Mihai, Enache, Chebac, Murgoci, Neagu, Andrei și Nica. Miercuri, 7 februarie, Unirea va juca cu Dacia Brăila (colegă de eșalon), iar sâmbătă va pleca într-un cantonament de zece zile, la Vatra Dornei, unde are programate și două amicale - cu Gloria Bistrița și CSM Deva.

Sporting Liești s-a aflat la prima partidă de verificare, pe care a câștigat-o cu scorul de 5-1 (2-0). Parteneră i-a fost Victoria Traian, iar marcatorii celor cinci reușite: Chiriac (2), Gherase, Iordache și Al. Stan. Antrenorul Cătălin Savu: "Un util joc de verificare, în care am încercat jucători pe mai multe posturi. Pentru acest nivel, băieții s-au prezentat foarte bine". Lieștenii au jucat cu două formule de joc. Prima: Cilighidreanu - Țopa, Podașcă, Maftei, Bădilaș - Munchiu, Mihu, Grigoraș - Băluță, Gherase, Dănilă. A doua: Vădeanu - C. Dima, D. Dima, Hodorogea, Băluță - Iacob, Crihană, Chiriac - Iordache, Costea, Stan. Următorul meci are loc sâmbătă, 10 februarie, cu Victoria Gugești (liderul Ligii a IV-a din Vrancea).

* Și fetele de la SC Oțelul și-au verificat forțele, jucând cu o echipă de băieți - juniori de la Viitorul Slobozia Conachi. Scorul a fost cam sever: 5-0 pentru băieți. În weekend, elevele antrenorului Gabriel Călinescu vor merge pe litoral, unde vor întâlni echipa Farul Constanța (Liga 1).

Citit 1578 ori Ultima modificare Luni, 05 Februarie 2024 21:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.