Meci cu Unirea Dej, dar cu gândul la Rapid!

Meci cu Unirea Dej, dar cu gândul la Rapid!
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Campionatul primului eșalon de volei masculin programează etapă intermediară în runda cu numărul 18. Meciurile au loc miercuri, după următorul program: Știința Baia Mare – Universitatea Timișoara, CSM Arcada Galați – Unirea Dej, Dinamo București- SCMU Craiova, Steaua București – CSM Constanța, SCM Zalău – Corona Brașov. Partida ”U” Cluj - Rapid s-a disputat în devans, încheiată cu succesul bucureștenilor la scorul de 3-0.

Echipa noastră are de disputat un meci în care, teoretic cel puțin, nu se poate pune problema asupra învingătoarei. Chiar în aceste condiții de mare favorită, băieții lui Sergiu Stancu și-au urmat cursul normal al programului, pentru ca la ora meciului să fie scutiți de griji și de surprize. CSM Arcada are un lot echilibrat, de 14 jucători, cu toții pregătiți de a intra pe teren.

Întâlnirea va fi găzduită de Sala Sporturilor ”Dunărea”, de la ora 18,00. Va arbitra un cuplu din Piatra Neamț, Cristian Ouatu - Octavian Diaconița, iar observator va fi Ioan Bârsan (Iași).

Pentru echipa noastră urmează un meci extrem de important la finalul săptămânii. Astfel, sâmbătă o va întâlni în deplasare pe Rapid București. Este un joc foarte greu, cu o echipă pe val, dovadă fiind și pozițiile din clasament: CSM Arcada – locul 2 (41 puncte), respectiv Rapid București – locul 3 (40 puncte).  Se anunță a fi un joc la care toată lumea se gândește încă de pe acum. Acesta va avea loc sâmbătă, de la ora 17,00, în transmisiune directă pe TVR 3.

Citit 790 ori Ultima modificare Marți, 13 Februarie 2024 13:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.