CSM Arcada, încă un succes la zero, cu Unirea Dej

CSM Arcada, încă un succes la zero, cu Unirea Dej
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Miercuri a fost etapă intermediară în primul eșalon de volei masculin, în care gălățenii de la CSM Arcada au evoluat pe teren propriu cu Unirea Dej. Un adversar modest (locul 10), ajuns la Galați cu un lot de doar zece jucători (fără niciunul străin).  Din start, un adversar fără prea multe pretenții de la un joc cu campionii, iar rezultatul a confirmat: 3-0 (25-15, 25-19, 25-22).

Cu gândul la jocul de sâmbătă, marele test contra Rapidului, în Giulești, antrenorul Sergiu Stancu a trimis în teren o parte dintre jucătorii care au evoluat mai puțin până acum. ”Sextetul” de start: Mihăilescu, Butnaru, Aldea, Lescov, Lopez, Bala - Cristudor (libero). Pentru scurte momente, s-au mai aflat în teren Woch și Nikula.

Succesul este clar, gălățenii au tratat jocul cum se cuvine, iar victoria este firească. Ceva mai animat a fost setul al treilea, când s-a menținut echilibrul pe tabela de scor: 3-3, 10-9, 17-16, 19-19, dar 25-22.

După acest joc, mai puțin solicitant, de vineri se va deplasa delegația gălățeană către Capitală, pentru duelul cu Rapid. Chiar dacă în tur Arcada s-a impus cu 3-0, meciul de sâmbătă se dispută sub cu totul alte coordonate. Între altele, se cunoaște impactul suporterilor rapidiști la meciurile de acasă.

Celelalte rezultate ale etapei de miercuri: Steaua – CSM Constanța 2-3, Dinamo – SCMU Craiova 3-1, Știința Baia Mare – Timișoara 3-0, SCM Zalău – Corona Brașov 2-3.

Ca urmare a acestor rezultate, CSM Arcada s-a apropiat la trei puncte de liderul Corona, cu precizarea că gălățenii au și un meci mai puțin disputat.

Citit 890 ori Ultima modificare Joi, 15 Februarie 2024 18:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.