„E-milion” Râpă!

„E-milion” Râpă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cornel Emilian Râpă a fost considerat principalul câştig al partidei amicale România – Italia (scor 1-1) * „Este exponenţial pentru clubul nostru. Adică multe fapte şi mai puţine vorbe”, l-a lăudat şeful Oţelului după ce a auzit că fundaşul de 20 de ani le-a interzis părinţilor săi să mai stea de vorbă cu presa *

„Am câştigat un jucător extraordinar”

Sfios din cale-afară, proaspătul internaţional al Oţelului a ajuns acolo unde visează orice fotbalist, adică în prima reprezentativă a ţării. N-a dat din coate în sensul negativ, a tras cu dinţii, şi după numai doi ani de la debutul în Liga I a reuşit să bifeze 90 de minute sub „tricolor”, fiind lăudat de mai toată lumea pentru prestaţia sa sigură şi ambiţioasă.

„Am câştigat un jucător extraordinar”, a declarat selecţionerul Răzvan Lucescu după partida de verificare de miercuri seară, din Austria, iar căpitanul Cristian Chivu l-a completat: „Râpă este un jucător foarte bun, se vede că vine de la liderul campionatului unde antrenor este Dorinel Munteanu.”

„Poate să ajungă departe”

Cornel Emilian Râpă este considerat de mai bine de un an, o „marfă” interesantă pentru export şi, în ciuda faptului că a picat transferul său în ultimele două campanii de achiziţii, nu s-a plafonat, demonstrând că cei 700.000 de euro puşi pe capul său încă din iarna precedentă pot face pui.

Cu prezenţa în echipa mare a României, sportivul de 20 de ani al „oţelarilor” ar trebui să coste chiar un milion de euro, pe arena din Klagenfurt luând loc câţiva impresari din Franţa şi Germania care îl monitorizează de ceva vreme. „Cornel poate ajunge departe, depinde doar de el.

Este un jucător valoros, sper să mă întreacă la numărul de selecţii, mai ales că el a debutat la doar 20 de ani, în timp ce eu am jucat prima dată în naţională la 22 de ani”, l-a felicitat şi tehnicianul său de la Galaţi. 

„El vorbeşte numai pe teren”

„Viaţa liberă” a dorit să urmărească prima repriză a meciului România – Italia alături de tatăl şi de mama tânărului fotbalist. Cu o zi înainte, Cristiana şi Nicu Râpă discutase cu o parte a presei, scurta poveste a jucătorului de la Oţelul fiind iute mediatizată de posturile de televiziune.

Aflând că în absenţă fusese „călcat” de mass-media, fundaşul dreapta care a cucerit pe toată lumea le-a transmis părinţilor s-o lase mai moale cu poveştile la gura sobei.

„Ne-a impus embargo Cornel, aşa că nu putem să vă primim. Ne pare rău!”, s-a scuzat părintele valorosului fotbalist, stârnind admiraţia lui Marius Stan, directorul general al liderului Ligii I.

„Râpă este exponenţial pentru noi, e croit aşa cum ne dorim. Nu vrea să vorbească prea mult, el preferă să demonstreze pe teren. Bravo lui!”, a comentat şeful roş-alb-albaştrilor. Deja şansele lui „E-milion” Râpă de a se transfera peste hotare sunt tot mai mari…

Foto: Prosport

Citit 1761 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.