E grea viața în turneul play-off

E grea viața în turneul play-off
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Debutul echipelor gălățene în faza de play-off a Ligii a III-a de fotbal n-a fost deloc favorabil, ba chiar dimpotrivă. Atât Braniștea, cât și Lieștiul au părăsit terenul învinse, scor general 2-9.

Unirea Braniștea (30 puncte) a jucat pe terenul liderului Metalul Buzău (49 puncte) și n-a început deloc rău partida, reușind chiar să deschidă scorul, prin Andrei. Gazdele, însă, aveau să ducă tabela la 3-1. În mitanul al doilea, Răducan a marcat al doilea gol al echipei sale, dintr-o lovitură de la 11 metri, iar la scorul de 3-2 pentru Metalul, Murgoci a ratat egalarea - mingea șutată de el a lovit bara. O altă oportunitate importantă a avut-o Voicu, dintr-o lovitură liberă. Dar nu s-a făcut 3-3, ci 4-2, scor cu care s-a și încheiat întâlnirea, la fluierul arbitrului Vlad Baban (Iași).

Antrenorul Ionuț Niculcea a trimis în teren ”unsprezecele”: Paharnicu - Mihai, Voicu, Enache, Hilohi - D. Cireș, Murgoci - Neagu, Andrei, Nica - Răducan. Au mai intrat: Popa, Docuz, Olteanu, Lefter și Țicămucă.

Sporting Liești a pățit-o și mai rău. Cu șase indisponibilități (Gherase, Băluță, Chiriac, Petrache, Vădeanu, Mihu), plus alți doi jucători nerefăcuți complet în teren (Costea și Iordache), era greu să o scoată la capăt. A rezistat cât de cât în prima repriză (1-0 la pauză), dar a fost depășită complet la reluare, când tabela a ajuns la 5-0 pentru CSM Focșani. În acest interval, oaspeții au avut o bară prin Iordache, iar Alexandru Stan a ratat în situație de unul contra unul cu portarul advers. Prea puțin pentru disputa cu o fruntașă a seriei, care s-a aflat permanent în terenul oaspeților.

Antrenorul Cătălin Savu a folosit următoarea echipă: Cilighidreanu - Țopa, Podașcă, Maftei, D. Dima - Iordache, Iacob, Munchiu, Stan - Crihană, Costea. Au mai intrat: Grigoraș și Nacu.

A arbitrat tot un ieșean, Sebastian Mihuleac.

În etapa a doua de play-off, se joacă derbiul județean Unirea Braniștea - Sporting Liești, sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 17.00.

Citit 967 ori Ultima modificare Luni, 01 Aprilie 2024 14:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.