Aur și argint, la „Naționalele” de patinaj de la Brașov

Aur și argint, la „Naționalele” de patinaj de la Brașov
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Modernul Patinoar ”Olimpic” din orașul de la poalele Tâmpei a fost, zilele trecute, locul de desfășurare a Campionatului Național de patinaj artistic.

Timp de mai multe zile, s-au întrecut sportivi de la categoriile copii, cadeți și novice. În această companie de patinatori talentați și dornici de performanță, elevii profesoarei Ramona Dinu de la Clubul Dunărea Galați au făcut o figură frumoasă. După evoluții apreciate de juriu, dar și de public, sportivii noștri au cucerit două medalii.

Cea mai prețioasă a fost obținută de Ariana Giosan (foto, a doua din dreapta) - medalia de aur și titlul de campioană națională la categoria cadeți. Laureata are 10 ani și practică patinajul de trei ani. La Brașov s-a aflat la primul titlu al carierei sale. Este elevă în clasa a III-a, la Școala Gimnazială Nr. 28.

A doua medalie a fost adusă în vitrina clubului dunărean de Natalia Daniș - argint, la categoria copii. La aceeași categorie, au mai avut evoluții notabile Maria Șaigău și Raisa Munteanu - ocupante ale locurilor 5 și 6. La categoria novice, Amelie Alexandru s-a clasat pe poziţia a 5-a.

Sunt rezultate care demonstrează că patinajul artistic gălățean încă produce performanțe, iar strădaniile micuților sportivi și ale profesoarei sunt pe deplin răsplătite. La aceste realizări, părtașă este și firma Prutul SA, care sprijină patinajul gălățean.

Citit 1229 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Aprilie 2024 14:43

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro