Derbiul județean, “rezolvat” de un autogol!

Derbiul județean, “rezolvat” de un autogol!
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

După câteva meciuri terminate la egalitate între Sporting Liești și Unirea Braniștea, în derbiul din weekend s-a schimbat situația. Partida de la Liești s-a încheiat cu succesul oaspeților, la scorul de 1-0 (0-0). A fost o fază la poarta lui Cilighidreanu, la care au conlucrat Murgoci şi Hilohi (cu centrare în careu) - de unde Iacob a trimis mingea în propria poartă.

"Am controlat jocul, am avut și alte posibilități de a înscrie prin Andrei și Răducan, chiar și din situații foarte clare. Am avut și un gol anulat, după un henț semnalizat la Răducan. Considerăm victoria pe deplin meritată", ne-a spus Vali Vrânceanu, managerul oaspeților.

Învingătorii de la Unirea Braniștea au fost: Paharnicu - Mihai, Popa, Voicu, Hilohi - D. Cireș, Murgoci - Șoptică, Andrei, Neagu - Răducan. Au mai intrat: Lefter, Docuz, Țicămucă, Grădinaru, Olteanu (antrenor Ionuț Niculcea).

Următorul meci, acasă, vineri, 3 mai, ora 18.00, cu CSM Focșani.

La Sporting au fost probleme cu accidentările. "Indisponibilitățile ne-au dereglat programul de pregătire, iar asta s-a văzut. Am încercat la final jocul cu doi atacanți, dar nu ne-a ieșit nici această variantă", a fost mărturisirea antrenorului Cătălin Savu.

Lieștenii au fost aproape de gol prin Stan și Costea, dar punctele au plecat la Braniștea.

Antrenorul Cătălin Savu a trimis în teren echipa: Cilighidreanu - Țopa, Podașcă, Maftei, D. Dima - Iordache, Chiriac, Munchiu, Stan - Crihană, Costea. Au mai intrat: Iacob, Petrache, Gherase, Hodorogea și Grigoraș.

Sporting are un program mai complicat. Următoarele trei meciuri le va disputa în deplasare, la Buzău, Focșani și Braniștea, iar abia în ultima etapă va avea meci acasă, cu liderul, Metalul Buzău.

În cel de-al doilea meci al Seriei a II-a, CSM Focșani - Metalul Buzău 0-1.

Clasamentul la zi: 1. Metalul Buzău 62 puncte, 2. CSM Focșani 47 p, 3. Sporting Liești 37 p, 4. Unirea Braniștea 36 puncte.

Citit 1153 ori Ultima modificare Luni, 29 Aprilie 2024 08:23

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro