Competiţie sportivă internaţională pentru persoanele cu dizabilităţi locomotorii. ”Cupa Danubius”

Competiţie sportivă internaţională pentru persoanele cu dizabilităţi locomotorii. ”Cupa Danubius”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

COMPETIȚIE. Sporting Club Galaţi organizează a 31-a ediție a ”Cupei Danubius”, competiţie sportivă internaţională pentru persoanele cu dizabilităţi locomotorii. Evenimentul reunește peste 130 de sportivi paralimpici din întreaga țară şi din Republica Moldova.

Partenerul principal al acestui eveniment este Consiliul Judeţean Galaţi, cel care va asigura cazarea, masa şi premierile competiţiei de pescuit sportiv. De asemenea, Consiliul Judeţean a pus la dispoziţia asociaţiei, cu titlu gratuit, Complexul de Agrement de la Zătun. Competiția dotată cu ”Cupa Danubius” cuprinde o gamă variată de discipline sportive, reflectând diversitatea abilităților și intereselor participanților: pescuit sportiv, tir cu arcul, atletism (aruncarea greutății, aruncarea suliței), tenis de masă şi powerlifting.

LUPTE. Micii luptători ai României - în fața testului european! Cei care vor clădi viitorul luptelor românești debutează la Campionatul European Under 15, competiție ce se desfășoară în Grecia. Participă peste 600 de sportivi din 36 de țări și se anunță o competiție extrem de disputată. România este reprezentată de 37 de sportivi la toate cele trei stiluri, coordonați de vicepreședintele FRL, Alexandru Ballai. Din grupa de ”libere” face parte și tecuceanul David Militaru.

VOLEI. La Arad se desfășoară în aceste zile (până duminică) turneul final al Campionatului Național de volei pentru juniori – Under 19. Între cele șase participante în Grupa Divizia Perspectivă se află și CSS-CS Arcada Galați. Echipa noastră a debutat cu o victorie: 3-1 cu CSS2 Baia Mare, ieri a jucat cu CN ”Nicolae Titulescu” Craiova (după închiderea ediției), iar în continuare partenerele vor fi: LPS Oradea, Elenax-4 Volei București și CSS ProVolei Arad.

FOTBAL. Gălățeanul Liviu Ciubotariu va fi observator la FC Botoșani – CS Mioveni, meci din barajul de promovare/retrogradare. La rândul lui, Daniel Burloiu – observator la Hamangia Baia – Dacia Unirea Brăila (Liga a III-a)

Citit 771 ori Ultima modificare Joi, 16 Mai 2024 13:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.