”Tricolorii”, al patrulea meci

”Tricolorii”, al patrulea meci
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

VOLEI. Selecționata masculină de volei a României susține, duminică (ora 19,30, TVR Sport) al patrulea meci din Golden League. A fost 3-0 și 0-3 cu Azerbaidjan, în deplasare, și un al treilea ieri-seară, cu Croația. Întâlnirea de duminică este găzduită de Sala Sporturilor din Rm. Vâlcea, în compania Portugaliei.

TENIS. Clubul Dacia a organizat, la baza proprie, o nouă ediție a ”Cupei municipiului Galați”, cu participarea copiilor și juniorilor. Au luat parte băieți și fete din Galați, dar și din alte orașe. Iată numele fericiților câștigători: Laura Iordăchescu (14 ani) și Amalia Lungu (18 ani) – de la CSS Galați, Andrei Scarlat (Brăila) – la 14 ani; Sara Vasilescu (Constanța) și Andrei Rogojan (Slobozia) – la 10 ani.

ARBITRAJ. La două meciuri de barajul pentru promovarea în Liga a II-a la fotbal oficiază și câțiva gălățeni. La Gloria Bistrița – CSM Sighet, doi arbitri asistenți – Florian Vișan și Florin Iftode, dar și Adrian Sava, al patrulea oficial. La meciul Metalul Buzău – FC Bacău (în tur 1-0 pentru Bacău), Ionuț Constantinescu va fi al patrulea arbitru.

ATLETISM. Marian Petria (antrenor Marlena Chițu) s-a întors din Japonia (orașul Kobe), unde a participat în proba de atletism – 400 m și a încheiat cursa pe locul 9. La Kobe se află încă în desfășurare întrecerile Campionatului Mondial Paralimpic, pentru persoane cu dizabilități. Marian Petria a reprezentat Clubul APH Sporting Galați.

Citit 754 ori Ultima modificare Vineri, 24 Mai 2024 14:24

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro