”Tricolorii”, al patrulea meci

”Tricolorii”, al patrulea meci
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

VOLEI. Selecționata masculină de volei a României susține, duminică (ora 19,30, TVR Sport) al patrulea meci din Golden League. A fost 3-0 și 0-3 cu Azerbaidjan, în deplasare, și un al treilea ieri-seară, cu Croația. Întâlnirea de duminică este găzduită de Sala Sporturilor din Rm. Vâlcea, în compania Portugaliei.

TENIS. Clubul Dacia a organizat, la baza proprie, o nouă ediție a ”Cupei municipiului Galați”, cu participarea copiilor și juniorilor. Au luat parte băieți și fete din Galați, dar și din alte orașe. Iată numele fericiților câștigători: Laura Iordăchescu (14 ani) și Amalia Lungu (18 ani) – de la CSS Galați, Andrei Scarlat (Brăila) – la 14 ani; Sara Vasilescu (Constanța) și Andrei Rogojan (Slobozia) – la 10 ani.

ARBITRAJ. La două meciuri de barajul pentru promovarea în Liga a II-a la fotbal oficiază și câțiva gălățeni. La Gloria Bistrița – CSM Sighet, doi arbitri asistenți – Florian Vișan și Florin Iftode, dar și Adrian Sava, al patrulea oficial. La meciul Metalul Buzău – FC Bacău (în tur 1-0 pentru Bacău), Ionuț Constantinescu va fi al patrulea arbitru.

ATLETISM. Marian Petria (antrenor Marlena Chițu) s-a întors din Japonia (orașul Kobe), unde a participat în proba de atletism – 400 m și a încheiat cursa pe locul 9. La Kobe se află încă în desfășurare întrecerile Campionatului Mondial Paralimpic, pentru persoane cu dizabilități. Marian Petria a reprezentat Clubul APH Sporting Galați.

Citit 814 ori Ultima modificare Vineri, 24 Mai 2024 14:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.