Gălățenii, rezultate remarcabile în "Cupa României"

Gălățenii, rezultate remarcabile în "Cupa României"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

A doua competiție națională pentru practicanții badmintonului și-a derulat ultimele întreceri. Acest lucru s-a petrecut la Galați, unde s-au aflat în arenă juniorii Under 9 și Under 17. În total, în competiții au fost patru asemenea turnee: două la Bacău, la București și Galați. La ora bilanțului general, cluburile gălățene se prezintă cu o zestre de 40 de medalii.

Bine s-au încheiat și întrecerile de la Galați, unde sportivii noștri și-au trecut în cont 15 medalii: două de aur, trei de argint și zece de bronz. Participanții gălăţeni sunt cei de la CSU, Siderurgistul și Agero, alături de cei din întreaga țară.

Clubul Universitatea a ocupat de două ori primul loc, prin Daria Irina Gherasim - aur la simplu și tot aur la dublu, alături de timișoreanca Cristina Sîrbu (la Under 17). Celelalte medalii le-au revenit copiilor de la Clubul Siderurgistul, antrenați de Dorel Badiu, Adrian Panfil și Iulian Călin. Performerii sunt: Eduard Nistor și Radu Eftincă - argint și bronz, respectiv, Ana Maria Hornet și Rose Marie Neagu - argint și bronz la simplu Under 9.

La Under 17, Sara Bordeianu și Magda Panaite - argint și bronz la simplu. Apoi, Sara Bordeianu cu Teodora Grădinaru și Amalia Pintilie cu Mădălina Panaite, bronz la dublu fete. La dublu băieți, Matei Slavu cu Andrei Zubcu (Iași) și Ștefan Stănescu cu Nicușor Astănoaie (Onești) - bronz la dublu băieți. În sfârșit, la dublu mixt, Sara Bordeianu cu David Sinculet (Bacău) - medalii de bronz.

Citit 964 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2024 11:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.