Campionii gălățeni, pas important spre finală

Campionii gălățeni, pas important spre finală
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În weekend s-a disputat prima manșă a semifinalelor naționale ale juniorilor Under 15 la fotbal. Gălățenii de la Școala de Fotbal Oțelul au jucat cu Voința Domnești și au câștigat cu 2-1, în deplasare. Tot în deplasare a câștigat și Sporting Cluj, 1-0 la Kinder Sângeorgiu de Mureș. Așadar, cele două echipe au făcut pași importanți spre finală.

Gălățenii au fost întâmpinați cu o atmosferă ostilă, gazdele încercând să creeze o presiune suplimentară asupra elevilor lui Bogdan Balaban. Deși foarte tineri, juniorii noștri și-au văzut de joc, au abordat o tactică potrivită și au încheiat foarte bine disputa.

După ce au avut câteva incursiuni în careul advers, prin Di Grandi și Florea, în minutul 22 a venit deschiderea de scor, în urma unei faze judicios jucate, la care Florea a finalizat cu inspirație pentru 1-0. La reluare, ilfovenii și-au creat câteva ocazii, iar la una dintre ele au reuşit egalarea, în minutul 72. Pentru că mai rămăseseră puține minute, oaspeții au forțat desprinderea, pe care au realizat-o în minutul 79 (penultimul), când același Florea a concretizat o acțiune de pe dreapta a lui Tentiuc. Un succes important în perspectiva returului de sâmbătă, care îi poate duce pe gălățeni în finală.

Brigada buzoiană cu Diana Ungureanu la centru și-a îndeplinit cu brio misiunea, chiar în condițiile descrise.

Echipa aliniată de gălățeni: Roșu - Hilohe, Rebega, Hurduc, Scumpu, Tentiuc, Di Grandi, Patriche, Pricop, Matcaș, Florea. Au mai intrat: Tudose, D. Zamfir, M. Zamfir, Orbeanu și Manea. Au mai făcut deplasarea și s-au aflat pe foaia de arbitraj Cazacu, Năvălici, Cântoneanu, Iorga și Alexandru.

Citit 2822 ori Ultima modificare Duminică, 16 Iunie 2024 14:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.