Marius Stan: „Oţelul nu se dezintegrează!”
Foto: Foto: Sorin Pană

Marius Stan: „Oţelul nu se dezintegrează!”
Sîrghi şi Iorga sunt la un pas de a-şi prelungi contractele cu Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Marius Stan, directorul general al clubului roş-alb-albastru, a anunţat ieri, într-o conferinţă de presă, că Sîrghi şi Iorga vor semna în continuare cu Oţelul, în vreme ce Antal şi Ibeh au o situaţie incertă * „Trebuie să mai vrem şi noi să continue aici”, a spus şeful „oţelarilor”

Cinci fotbalişti ai Oţelului se aflau în urmă cu două luni la intrarea în jumătatea de an de „preaviz” care, în industria sportului-rege, are o traducere dulce pentru impresari: în ultimele şase luni de contract se poate negocia pe faţă cu alt club, urmând ca la finalul înţelegerii cu gruparea-mamă trecerea într-un alt vestiar să nu implice costuri. Silviu Ilie, Milan Perendija, Laurenţiu Iorga, John Ibeh şi Liviu Antal erau jucătorii vizaţi de această situaţie, dar primii doi au semnat imediat prelungirea. Un altul, Cristian Sîrghi, a cărui şedere la formaţia dunăreană ar expira chiar în decembrie, se află în negocieri să-şi continue cariera de „oţelar”, iar viitorul lui Iorga pare legat tot de campioana României. Dacă sportivii se abţin de la comentarii, Marius Stan a anunţat ieri că are sub control problema expirării contractelor. „Sîrghi şi Iorga sunt în discuţii cu noi şi nu cred că vor fi probleme.”  

„Antal să fie om normal”

Mai rămân Antal şi Ibeh, cei doi având o situaţie incertă. „Am văzut că se scrie despre faptul că ne dezintegrăm după Champions League, că pleacă Dorinel şi nu ştiu câţi jucători. Nu este nimic adevărat, încă nu ne-am rupt, n-avem bombe prin curte! La Ibeh rămâne de văzut dacă ne dorim să-i prelungim contractul, voi discuta cu antrenorul acest lucru, iar de la Antal aştept ceva deosebit. Ce anume? Să fie om normal. Nu ştiu dacă Antal va semna cu noi, e posibil să fie pus pe lista de transferuri înainte de a se termina turul de campionat”, a afirmat directorul general al Oţelului, fără să fie mişcat de golul mijlocaşului dreapta din partida cu FC Basel: „Dacă ar fi dat patru goluri şi am fi câştigat cu 4-3 sau cu 5-4, ar fi fost ceva ieşit din comun. Aşa, a marcat la 1-3 şi s-a terminat 2-3. E meseria jucătorilor să dea gol, până la urmă.” Relaţia dintre conducere şi jucător a rămas rece de când acesta fusese trimis la echipa secundă.

Se fac transferuri la iarnă?

Stan susţine că la iarnă este posibil să facă şi transferuri în adevăratul sens al cuvântului. Adică să nu mai aducă doar jucători liberi de contract. „În măsura în care vom avea acordul Consiliului de Administraţie să facem investiţii în lotul de jucători, vom aduce cu siguranţă. Până acum am învăţat lumea numai cu inovaţii, cu ce scoate magicianul din pălărie, dar nu merg tot timpul lucruri de acest gen. Uneori trebuie să bagi mâna şi în buzunar”, susţine conducătorul gălăţean. Ultimul transfer „cu bani” al Oţelului datează din ianuarie 2010, atunci când la Galaţi a fost adus portarul Branko Grahovac contra sumei de 50.000 de euro.

Citit 3443 ori Ultima modificare Joi, 24 Noiembrie 2011 23:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.