Hochei / Dunărea a desfiinţat Sportul
Foto: Foto: Sorin Pană

Hochei / Dunărea a desfiinţat Sportul
Hocheiştii de la CSM Dunărea n-au avut emoţii cu jucătorii Sportului Studenţesc
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Echipa Galaţiului s-a distrat cu trupa bucureşteană în două competiţii diferite, chiar dacă în meciul de Cupă pucul a intrat doar de două ori în poarta adversă


Vineri: CSM Dunărea – Sportul Studenţesc 2-0 (1-0, 1-0, 0-0). Au marcat: Zemko, Nuţu.

Sâmbătă: CSM Dunărea – Sportul Studenţesc 12-0 (1-0, 7-0, 4-0). Au marcat: Necula (3), Gavac (2), Benadik (2), Kanya (2), Baron, Nuţu, Tanko.

Duminică: CSM Dunărea – Sportul Studenţesc 10-0 (1-0, 4-0, 5-0). Au marcat: Geru (3), Baron (2), Tanko, Zemko, Gavac, Ruzicka, Kanya.


A învinge Sportul nu constituie neapărat motiv de laudă, dar când îi marchezi de mai multe ori, fără a primi deloc pucul în poartă, se cheamă că ţi-ai respectat firma. CSM Dunărea a avut weekend plin la Patinoarul „Dunărea”, vineri seară disputând un joc de Cupă cu gruparea din Capitală, pentru ca sâmbătă şi duminică să bifeze şi partidele de campionat cu acelaşi adversar. Studenţii s-au ţinut băţoşi doar în Cupă, dar Zemko şi Nuţu, marcatori în câte o repriză, le-au anulat şansele de victorie, pentru ca în duelurile de Ligă echilibrul să se păstreze doar în primele runde. Cătălin Geru, Andrei Nuţu şi compania au pompat goluri, protejându-l deopotrivă prin jocul colectiv pe portarul Radu Viorel. Dunărenii, care au terminat Grupa A din Cupa României pe locul 2 cu 3 puncte (golaveraj 3-11), se vor duela în meciul de baraj pentru accederea la turneul final al întrecerii cu Progym Gheorghieni, poziţia a treia în Grupa B.

Citit 1156 ori Ultima modificare Duminică, 27 Noiembrie 2011 17:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.