FCM Dunărea vinde! Unde se duc „Schijă” şi Popescu
Foto: Foto: Ionatan Ţuţu

FCM Dunărea vinde! Unde se duc „Schijă” şi Popescu
Vali Munteanu (dreapta) are şansa ca din februarie 2012 să joace în Liga I
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Vali Munteanu şi căpitanul de echipă al formaţiei pregătite de Viorel Tănase se antrenează începând de ieri cu Sportul Studenţesc Bucureşti, cei doi fotbalişti gălăţeni fiind monitorizaţi de mai multă vreme de clubul din Capitală * De unul dintre ei s-a interesat şi campioana Oţelul

Sezonul de toamnă sub aşteptări al FCM Dunărea prezintă şi aspecte pozitive, vânzarea de jucători către primul eşalon fiind aur curat pe timp de criză. Mijlocaşul dreapta Vali Munteanu şi fundaşul stânga Daniel Popescu se află de ieri în curtea clubului patronat de Vasile Şiman, cei doi fiind urmăriţi încă de pe vremea lui Gigi Mulţescu. „Au fost monitorizaţi, au trecut şi acel test psihologic de la Sportul şi, chiar dacă nu mai este domnul Mulţescu acolo, prezintă interes şi pentru Daniel Isăilă, noul antrenor din Regie”, precizează Auraş Braşoveanu, preşedintele grupării locale de Liga a II-a. Preţul trecerii lui „Schijă” şi al purtătorului de banderolă de la Dunărea la Sportul Studenţesc n-a fost încă stabilit, dar formaţia de la care a plecat şi actualul căpitan al Stelei, Alexandru Bourceanu, nu renunţă la practica sa de bază. O spune însuşi Braşoveanu: „Nu ne abatem de la practica noastră, indiferent de clubul cu care negociem. Jucătorii vor fi cedaţi doar sub formă de coproprietate.”

„Vasluiul procedează incorect!”

Şeful lui FCM Dunărea admite că şi Oţelul s-a interesat de Vali Munteanu, fotbalist cu o viteză peste media Ligii I. „Au fost câteva întrebări, iar dacă se va pune concret problema transferului, am discuta. Evident, dacă între timp nu vom finaliza tratativele cu Sportul. Au mai fost şi alte discuţii. FC Vaslui, de pildă, l-a sunat direct pe Popescu, ceea ce nu-i corect!”, mai spune Auraş Braşoveanu.

Citit 1850 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Noiembrie 2011 15:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.