Absenţă importantă de la ultima reprezentaţie în Ligă: Sălăgeanu a rămas acasă
Foto: Foto: Sorin Pană

Absenţă importantă de la ultima reprezentaţie în Ligă: Sălăgeanu a rămas acasă
Adrian Sălăgeanu, o mare absenţă din echipa lui Dorinel pentru Lisabona
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Oţelul nu se va putea baza mâine seară, pe „Estadio da Luz”, pe principalul său om de pe banda stângă * Adrian Sălăgeanu, lovit la genunchi cu FC Vaslui, a fost înlocuit în lotul pentru Lisabona de sârbul Zoran Ljubinkovici * „Mergem să jucăm pentru a părăsi onorabil această întrecere”, spune antrenorul Dorinel Munteanu

Campionii României, devastaţi din punct de vedere moral de eşecul de la Vaslui, n-au timp să-şi tragă sufletul şi astăzi se vor îmbarca într-un charter cu destinaţia Lisabona. Portugheza auzită duminică seară la brazilienii Wesley, Adailton şi Gladstone va fi comparată mâine, de la ora 21.45, cu ce vorbesc Saviola, Aimar şi Cardozo. „N-am jucat ceea ce trebuia, dar trebuie să ne concentrăm pe jocul cu Benfica, unul foarte important chiar dacă nu mai avem şanse de calificare”, susţine tehnicianul Oţelului, Dorinel Munteanu. Ziua proastă din judeţul vecin a continuat şi ieri, când fundaşul stânga Adrian Sălăgeanu a fost declarat inapt pentru deplasarea în Portugalia. Lovit la un genunchi, fotbalistul a fost lăsat acasă, iar în locul său a urcat în autocar sârbul Zoran Ljubinkovici. Totuşi, titular pe postul lui Sălă cu Benfica va fi Silviu Ilie.

„Putem face un meci bun”

„Mergem la Lisabona să jucăm pentru a părăsi onorabil această întrecere. Nu trebuie să ne temem, avem şansa de a demonstra la acest joc că meritam mai mult la ce am jucat în Liga Campionilor. Sunt convins că putem face un meci bun pentru suporterii noştri şi pentru ceilalţi amatori de fotbal de acasă”, afirmă Neamţul. Oţelul n-a obţinut niciun punct după cele cinci meciuri disputate până acum: 1-2 şi 2-3 cu Basel, 0-1 cu Benfica, 0-2 şi 0-2 cu Manchester United.

Zbor de patru ore

„Oţelarii”, plecaţi de ieri după-amiază la Bucureşti, vor decola astăzi, la ora 10.30, de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă pentru cel mai lung drum din Grupa C a Ligii Campionilor. Campionii României vor zbura patru ore spre „Oraşul Luminii”. Diseară, de la ora 19.30 (ora României), Dorinel Munteanu şi unul dintre jucătorii săi vor susţine o conferinţă de presă la impozanta arenă din Lisabona, o jumătate de oră mai târziu fiind programat antrenamentul oficial al gălăţenilor.

Citit 1053 ori Ultima modificare Luni, 05 Decembrie 2011 17:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.