Campionatul Mondial de handbal: România, în optimile competiţiei: 33-27 în compania Cubei

Campionatul Mondial de handbal: România, în optimile competiţiei: 33-27 în compania Cubei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Naţionala feminină de handbal a României a obţinut cea de-a doua victorie de la Campionatul Mondial (scor 33-27) în compania Cubei, în etapa a doua Grupei C.

Selecţionerul Radu Voina a rulat pe parcursul meciului întregul lot de jucătoare avut la dispoziţie. Însă, per ansamblu evoluţia echipei noastre a fost modestă şi de această, ca şi în precedenta confruntare cu Tunisia. După 20-14 la pauză, handbalistele României s-au distanţat şi la 27-18 (min. 41), dar finalul a fost tratat cu multă lejeritate. Greşelile tricolorelor din ambele faze ale jocului au făcut ca diferenţa finală să fie de doar 6 goluri. Rezultat final 33-27. Cu această victorie România şi-a asigurat calificarea în optimile Mondialului brazilian.

Pentru România au evoluat: Talida Tolnai, Tereza Pâslaru - Daniela Băbeanu 5, Ramona Farcău 5, Florina Chintoan 2, Carmen Amariei 1, Adriana Nechita, Aurelia Brădeanu, Cristina Vărzaru 5, Valetina Elisei 3, Oana Chirilă 5, Adina Meiroşu Fiera 2, Iulia Curea 2, Mihaela Tivadar 2, Carmen Cartaş 1 şi Oana Manea, care a fost menajată de selecţioner.

Marţi, de la ora 21.15 (Dolce Sport TV), România evoluează în compania Japoniei.

Citit 1106 ori Ultima modificare Luni, 05 Decembrie 2011 20:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.