Dorinel Munteanu: Nu mai avem nicio presiune

Dorinel Munteanu: Nu mai avem nicio presiune
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat într-o conferinţă de presă că formaţia sa nu mai are niciun fel de presiune şi nimic de pierdut, iar un rezultat de egalitate în meciul de miercuri cu Benfica Lisabona din Grupa C a Ligii Campionilor ar fi un rezultat bun.

"Va fi un meci foarte greu, e de ajuns să ne uităm la clasament. Benfica n-a câştigat nici un meci disputat acasă în grupă, aşa că va da totul pentru a obţine victoria. E o echipă puternică, e liderul grupei, dar trebuie să sperăm la un rezultat bun. N-am avut noroc în meciul de la Bucureşti cu Benfica, o formație mult mai experimentată. Nu mai avem nicio presiune şi, deşi n-avem nici un punct, am făcut câteva meciuri bune în această competiţie. A fost o mare realizare să ajungem aici şi subliniez faptul că niciuna dintre cele trei adversare nu ne-a bătut uşor. N-a fost o campanie extraordinară, dar am câştigat experiență. Să nu pierdem la Lisabona ar fi un rezultat bun", a spus Munteanu, citat de site-ul UEFA.

Partida Benfica Lisabona - Oţelul Galaţi, din ultima etapă a Grupei C a Ligii campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21.45 (TVR 1).

Citit 681 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.