Ultima reprezentanţie din Ligă pe minunăţia „Estadio da Luz” (VIDEO)
Foto: Foto: Sorin Pană

Ultima reprezentanţie din Ligă pe minunăţia „Estadio da Luz” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Campionii României s-au antrenat marţi seară pe arena Benficăi Lisabona, o impozantă construcţie care permite accesul a peste 60.000 de spectatori. „Estadio da Luz” este cel mai frumos stadion pe care Oţelul joacă în acest sezon de Liga Campionilor, Costin, Pena şi ceilalţi roş-alb-albaştri admiţând acest lucru.

Partida de pe „Stadionul Luminii” va începe la ora 19.45, ora locală, arena urmând să fie plină ochi chiar dacă Benfica este deja calificată. „Pentru noi, orice meci al echipei favorite este o sărbătoare. Vom fi la meci!”, ne-au spus câţiva fani portughezi care au asistat din curiozitate la mişcarea oficială a Oţelului.

Costin: Nu am venit aici pentru shopping

La conferinţa de presă dinaintea meciului cu Benfica Lisabona, Sergiu Costin, căpitanul Oţelului a declarat că nu este copleşit de numele adversarului, nici de frumuseţea capitalei Portugaliei. „N-am venit aici pentru turism sau pentru shopping, să fie clar! Ne dorim să facem un meci bun, chiar să scoatem măcar un punct. Vom face tot posibilul pentru acest lucru”, a afirmat Sergiu Costin.

Întrebat dacă experienţa UEFA Champions League îi ajută pe roş-alb-albaştri în competiţiile următoare, Costin a spus că orice fotbalist iese mai împlinit dintr-o asemenea întrecere: „Aşa cum am mai zis, Liga Campionilor este Everestul fotbalului şi contează foarte mult că suntem prezenţi aici chiar dacă n-am obţinut încă niciun punct.”

Munteanu: Nu jucăm cu presiune

La aceeaşi conferinţă de presă, antrenorul Dorinel Munteanu a afirmat că nu există nicio presiune pe echipa sa, cu toate că în ţară numele campioanei României a fost transformat în „ZerOţelul”. „Nu mă interesează ce spun unii sau alţii, important este că ne aflăm aici, în Liga Campionilor. Simpla prezenţă onorează şi vreau să subliniez că nu există deloc presiune pe jucătorii mei. Vrem să facem un meci bun cu Benfica”, a adăugat Neamţul.

Media

Video: Sorin Pană
Citit 1069 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Decembrie 2011 13:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.