Primul transfer la Oţelul - Revine Enes Sipovici
Foto: Enes Sipovici (cu faţa) va fi din nou coleg cu Râpă şi ceilalţi roş-alb-albaştri

Primul transfer la Oţelul - Revine Enes Sipovici
Foto: Dănuţ Lungu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fundaşul central de 21 de ani, împrumutat jumătate de an la Petrolul Ploieşti, se întoarce la echipa cu care a câştigat campionatul * Foarte probabil, bosniacul va fi singura noutate la reunirea lotului, de luni

Antrenorul Dorinel Munteanu va avea luni, la prima mişcare pe noul an, cel puţin o noutate în lot. Apărătorul central Enes Sipovici, veritabilul turn de 1,95 metri, şi-a încheiat perioada de împrumut de la Petrolul Ploieşti şi revine în tricoul roş-alb-albastru. „În mod normal, trebuia să rămână până în vară, dar prestaţiile sale bune de la Ploieşti şi faptul că avem nevoie de o variantă în axul central al defensivei ne-au obligat să-l readucem încă de pe acum”, a argumentat directorul general al Oţelului, Marius Stan. Sipovici a fost omul numărul 1 al prahovenilor în prima rundă a sezonului curent, împotriva Oţelului.

A respins aproape orice minge centrată în careul Petrolului şi l-a scos din joc încă din prima repriză pe atacantul „oţelar” Bratislav Punosevac – eliminat pentru două „galbene”. Bosniacul de 21 de ani a fost certat în presă de Dorinel pentru acea partidă, Neamţul criticând talentul de actor al lui Sipovici. „Să scrii la ziar că se întoarce campionul acasă, să fie cu litere mari!”, a glumit fotbalistul când l-am întrebat cum a primit vestea regăsirii cu camarazii alături de care a câştigat ediţia precedentă a Ligii I.

„Voi da totul pentru Galaţi!”

„Serios vorbind, abia aştept să mă întorc acasă, adică la Galaţi. M-am ataşat la Petrolul, am prins o perioadă bună aici, dar nu pot uita perioada de la Oţelul. Vreau să facem un sezon bun până la capăt. Voi da totul pentru prima mea echipă din România”, a conchis tânărul adus la Dunărea de Jos înainte de a împlini 18 ani. În cele 18 etape scurse din campionatul 2011-2012, Sipovici a bifat 14 prezenţe – de fiecare dată titular – şi a încasat trei cartonaşe galbene, două dintre ele atrăgându-i eliminarea în runda a 14-a (scor 0-1 cu FCM Tg. Mureş).

Citit 1781 ori Ultima modificare Vineri, 06 Ianuarie 2012 17:37

5 comentarii

 • postat de Otelul Galati
  Duminică, 08 Ianuarie 2012 10:38
  Si Ljubinkovic e tot fundas central. Chiar daca Munteanu l-a folosit si pe alte posturi, Ljubinkovic a avut evolutii foarte bune langa Perendija.
  0
  0
  Raportează
 • postat de OtelulGeorge
  Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012 14:07
  In momentul de fata avem doar trei fundasi centrali Costin ,Perendija si inafidabilul Benga.Perendija va fi suspendat la fiecare cartonas galben .Sipovic e foarte bine venit si parerea mea este ca e mult peste Sarghi.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Otelul Galati
  Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012 13:13
  Ramane intrebarea, in locul cui va intra Sipovic? Postul de fundas central e mai mult decat acoperit.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Virtualkid
  Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012 10:03
  Am fost la meciul de la Targu Mures. Nu a fost prea inspirat atunci...
  0
  0
  Raportează
 • postat de VALI
  Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012 09:55
  ma bucur pt revenirea lui Sipovic dar ne trebuiesc la mijloc si in fata fotbalisti. oricum Sipovic e peste Benga la orice ora.ASTEPTAM TRANSFERURI si DORINEL saracul asteapta.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.