Campionii de la Oţelul, sub nămeţii din Poiană

Campionii de la Oţelul, sub nămeţii din Poiană
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Formaţia pregătită de Dorinel Munteanu a susţinut ieri primele antrenamente din zona Braşovului într-o atmosferă de basm * „Este bine că avem zăpadă, merg mult mai bine alergările aşa”, este de părere tehnicianul roş-alb-albaştrilor

Iarna seacă de la Galaţi a prezentat un singur aspect pozitiv pentru perioada de pregătire a trupei „oţelare”: terenurile sunt foarte bune. Cum de sâmbătă seară echipa campioană a schimbat decorul, urcând la aproximativ 1.000 de metri altitudine, situaţia s-a schimbat radical. În Poiana Braşov ninge de câteva zile bune, temperaturile sunt sub zero grade Celsius, practic e altă „afacere”. Bucuria lui Dorinel Munteanu care spune că nu-i place ca alergările din sezonul rece să se deruleze pe pământ îngheţat. „Este bine că a nins şi că va ninge în continuare, facem acumulări fizice aşa cum trebuie. Băieţii ştiu la ce să se aştepte pentru că urmăm un ciclu firesc început acum doi ani şi jumătate. Nu există surprize în pregătiri”, comentează Neamţul. Aproape zilnic sunt două antrenamente în meniul fotbaliştilor care au încheiat prima parte a sezonului pe locul al cincilea. Dorinel, deşi un tip superstiţios, afirmă că a ales tot hotelul „Piatra Mare” pentru acest stagiu datorită condiţiilor bune de refacere ale stabilimentului de patru stele. „Bine, nu ne-ar prinde rău să ne poarte noroc şi în acest an şi să ieşim campioni”, spune fostul internaţional.    

Tratative cu Issa Ba

Mijlocaşul senegalez Issa Ba, legitimat la FCM Tg. Mureş, se află de câteva zile pe lista de achiziţii a Oţelului, dar situaţia acestui transfer este departe de a fi rezolvată. „Jucătorul vrea să vină la echipa campioană, ne dorim să ajungem la un acord”, susţine impresarul fotbalistului de 30 de ani. Se pare că gruparea ardeleană la care activează Ba nu este de acord să-i dea drumul decât pe o sumă considerată prohibitivă.

Chavez, la locul 6 din Peru

Atacantul peruan Daniel Chavez, care şi-a încheiat contractul cu Oţelul în decembrie 2011, a ajuns la o formaţie din ţara sa natală. Sportivul sud-american n-a bifat nici măcar un minut pentru campioana României în sezonul 2011-2012 al Ligii I şi de câteva zile a semnat cu Union Comercio, locul al şaselea în prima ligă din Peru. Chavez a prestat pentru formaţia gălăţeană doar într-un meci de Cupa României: 3-1 cu Otchim Rm. Vâlcea.

Citit 1483 ori Ultima modificare Duminică, 15 Ianuarie 2012 22:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.