Handbalistele de la Oţelul, meci cu ultima clasată

Handbalistele de la Oţelul, meci cu ultima clasată
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sâmbătă, de la ora 11.00, în Sala „Siderurgistul”: HC Oţelul Galaţi – SCM Universitatea Craiova

Din turul Ligii Naţionale feminine de handbal au mai rămas de disputat trei etape. Cum în ultima rundă Oţelul va evolua pe terenul campioanelor de la Oltchim Rm. Vâlcea, un obiectiv realist ar fi pentru formaţia gălăţeană obţinerea a patru puncte, din confruntările cu Craiova şi Roman.

Primele două puncte pot fi câştigate sâmbătă, de la ora 11.00, când gălăţencele vor evolua în faţa propriilor suporteri, în compania echipei SCM Universitatea Craiova. Echipa aflată pe ultimul loc în clasamentul Ligii Naţionale a obţinut în etapa precedentă primul succes din acest sezon, astfel că vine cu gânduri mari şi la Galaţi.

În tabăra gălăţeană, elevele pregătite de Alexandrina Soare au nevoie de un succes care să repare moralul zdruncinat în urma eşecului usturător înregistrat la Constanţa. În acelaşi timp, eventualele puncte câştigate pot menţine Oţelul în fruntea clasamentului. În prezent, gălăţencele ocupă poziţia a treia, cu 15 puncte.

„Sunt foarte supărată pentru ce s-a întâmplat la Constanţa. Cauza principală a acelui eşec ruşinos o constituie faptul că fetele nu au respectat tactica pe care am pregătit-o. Referitor la partida cu SCM Craiova, va fi un alt meci foarte greu. Adversarele au câştigat în etapa precedentă şi încă mai speră la evitarea retrogradării”, a comentat antrenoarea Oţelului, Alexandrina Soare.   

Federaţia Română de Handbal a delegat pentru acest joc un cuplu de arbitri din Mureş: Adrian Nacu şi Adrian Rucoi.


În etapa a XI-a a Ligii Naţionale, sâmbătă, se mai dispută meciurile: HCM Roman - CSU Neptun Constanţa, Oltchim Rm. Vâlcea – CSM Ploieşti, CSM Bucureşti – HCM Ştiinţa Baia Mare, Corona Braşov – Dunărea Brăila (ora 13.00, Digi Sport 1 TV), CSM Bacău – HC Zalău şi „U” Jolidon Cluj – CSM Cetate Deva. 

Citit 802 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.