Campionii de la Oţelul, printre turele de alergare: „Dom’ profesor, stricaţi turismul românesc!”

Campionii de la Oţelul, printre turele de alergare: „Dom’ profesor, stricaţi turismul românesc!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Campionii României la fotbal au fost storşi de vlagă la antrenamentul fizic de joi dimineaţă, atacantul Marius Pena având o replică memorabilă: „Nu mai suport Poiana Braşov din cauza alergărilor, iar aşa afectăm turismul românesc!”

Dacă nu s-ar face şi glume, turele de alergare comandate de antrenorul Dorinel Munteanu şi de preparatorul fizic Ionel Tămăşanu i-ar chinui rău de tot pe roş-alb-albaştri. Pe o vreme ceva mai blândă – undeva la 1 grad Celsius – Pena, Paraschiv şi ceilalţi „oţelari” au mâncat zăpada de sub picioare în câteva curse contra-cronometru care vor conta foarte mult în parcursul din primăvară al echipei. Cel puţin aşa spun vocile autorizate din staff-ul formaţiei dunărene, chiar dacă sportivii abia aşteptau să se încheie şedinţa de pregătire.

„Dom’ profesor, ce-aţi făcut din noi? Am început să urâm o staţiune aşa de frumoasă cum este Poiana Braşov şi asta numai din cauza alergărilor. Aşa afectăm turismul românesc. Doamna Elena Udrea, se aude?”, a glumit Marius Pena cu profesorul Tămăşanu spre amuzamentul general. Şi Dorinel a fost în zi bună din acest punct de vedere. L-a tachinat tot timpul pe Liviu Antal, „Poborsky” fiind unul dintre jucătorii care şi-au prelungit contractele în această iarnă. „Dacă Antal este în fruntea plutonului la alergări, înseamnă că s-a întors fotbalul cu fundul în sus”, a exclamat Neamţul, iar Gabi Paraschiv i-a ţinut isonul: „O fi având el vreun interes ascuns.” Din cantonamentul montan al „oţelarilor” au mai rămas două zile.

Citit 2757 ori Ultima modificare Joi, 19 Ianuarie 2012 16:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.