UPDATE Voleibalistii de la CSU Galaţi, blocaţi în Bucureşti

UPDATE Voleibalistii de la CSU Galaţi, blocaţi în Bucureşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE ora. 13.50: Voleibaliştii de la CSU au plecat spre Galaţi. "În sfârşit, suntem în drum spre casă. Am ajuns la Otopeni, până aici s-a mers acceptabil, sperăm să nu avem probleme nici de acum. Măcar până mâine dimineaţă să ajungem şi noi acasă", ne-a spus antrenorul Nelu Ivanov. Tehnicianul a precizat că în aceste condiţii, partida de sâmbătă de la Galaţi, cu Tomis Constanţa, se va disputa conform planificării iniţiale, de la ora 16.00, la sala Siderurgistul.


Echipa de volei masculin CSU Galaţi este de două zile forţată să stea în Bucureştii, fiind în imposibilitate de a se întoarce acasă din cauza drumurilor blocate de viscol.

Gălăţenii au jucat miercuri seară, în Capitală, meciul cu CSM Agronomia  Bucureşti din etapa a 14-a a primei divizii, iar de atunci stă cazată la Sătica şi aşteaptă eliberarea drumurilor de sub nămeţi pentru a putea reveni în Galaţi. „Am fost forţaţi de starea drumurilor să rămânem aici. Sperăm ca măcar în această după-amiază să putem pleca”, ne-a declarat Nelu Ivanov, antrenorul echipei gălăţene, vineri la ora 12.00.

Sâmbătă, cu începere de la ora 16.00, CSU are programat un nou meci de campionat, la Galaţi, în compania celor de la Tomis Constanţa, dar încă nu se ştie dacă echipa gazdă va putea ajunge în timp util pentru disputarea acestui meci. „Am vorbit cu cei de la Tomis, mi-au spus că ei pot ajunge la Galaţi, dacă vom putea pleca şi noi în timp util de la Bucureşti, meciul se va juca”, a mai adăugat antrenorul de la CSU Galaţi.

Hocheiştii, deplasare anulată

Conducerea CSM Dunărea a fost nevoită să anuleze deplasarea spre Bucureşti a echipei de seniori, care ar fi trebuit să joace diseară cu Steaua, şi a formaţiei de juniori Under 18, care avea programat în Capitală un turneu din cadrul campionatului naţional.

CITIŢI ŞI:

Meciul de handbal Oţelul Galaţi – HCM Roman a fost amânat!

Citit 1742 ori Ultima modificare Vineri, 27 Ianuarie 2012 14:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.