Sălăgeanu îşi leagănă copilul prin Skype
Foto: Foto: Sorin Pană (Larnaca, Cipru)

Sălăgeanu îşi leagănă copilul prin Skype
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fundaşul stânga al formaţiei gălăţene de Liga I are un băieţel de aproape o săptămână, dar nu a reuşit încă să-l strângă la piept * Aflat în cantonament, în Cipru, Sălă varsă lacrimi de fericire în faţa laptopului, acolo unde soţia i-l aduce, via Skype, pe Casian Andrei

Nu mai era om încă dinainte ca Geanina Sălăgeanu, soţia lui, să i-l aducă pe lume pe Casian Andrei. Ştia că evenimentul se va produce în absenţa sa, cantonamentul din Cipru fiind stabilit în perioada 25 ianuarie – 4 februarie. Marţea trecută, cu o seară înainte ca „oţelarii” să decoleze spre Insula Afroditei, familia fundaşului stânga s-a îmbogăţit cu un viitor fotbalist. „Sau ce-o vrea el”, după cum spune tatăl Adrian, topit după urmaşul pe care Geanina l-a născut la Satu Mare. Părintele lui Casian se afla în Galaţi, cu bagajele făcute pentru ţările calde. „Aştept cu o nerăbdare care nu se poate exprima în cuvinte revenirea acasă. Este primul lucru pe care îl voi face, voi pleca spre Satu Mare pentru a-mi îmbrăţişa soţia şi fiul!”, spune cu lacrimi în ochi sportivul campioanei. Până atunci, cu AMR-ul făcut, Sălă îşi lipeşte privirea de laptopul prin care îi vede pe cei dragi. Mulţumită motorului Skype, Adrian a urmărit şi o „şedinţă” de schimbare a scutecului. „Doamne, cât de mult mai este până voi ajunge la ei, iar Internetul merge uneori îngrozitor de prost”, adaugă elevul lui Dorinel Munteanu. Pentru o bandă mai de Doamne-ajută la net, Sălă, ca şi alţi colegi, de fapt, iese pe holul hotelului „Palm Beach”, ocazie cu care colegul Sorin Pană a surprins ipostaza-spectacol: tatăl îşi strigă junele prin intermediul tehnologiei, de la aproape 2.000 de kilometri distanţă.    

Costin îl înţelege cel mai bine

Căpitanul Oţelului, Sergiu Costin, a păţit-o la fel. Acum patru ani, în 2008, fundaşul trupei roş-alb-albastre se afla tot în cantonament, şi tot la malul Mării Mediterane, în Cipru, când i s-a născut fetiţa. „Sălă, dacă te ajută cu ceva, îţi spun că ştiu foarte bine sentimentul. Lasă, vom reveni acasă şi-l vei lua în braţe!”, l-a îmbărbătat Costin pe colegul său. Delegaţia dunăreană se va întoarce în ţară sâmbătă seară.

Nou-venit în clubul tăticilor de la Oţelul

Sălăgeanu, prin apariţia pe lume a lui Casian Andrei, a intrat în clubul select al tăticilor de la Oţelul Galaţi. Li se mai spune „tati” lui Grahovac, Brăneţ, Costin, Giurgiu, Viglianti, Paraschiv, Frunză, Stromajer şi Didi. În total, zece, o veritabilă grădiniţă.

Citit 1784 ori Ultima modificare Duminică, 29 Ianuarie 2012 20:11

3 comentarii

 • postat de tin...
  Marți, 31 Ianuarie 2012 10:20
  sa-ti traiasca ....sala ...the best ....
  0
  0
  Raportează
 • postat de IULIAN
  Luni, 30 Ianuarie 2012 16:45
  UN OM CU ADEVARAT,CU MULT BUN SIMT ACEST SALA , SI NOI DE LA,, caracatita'' II DORIM FELICITARI SI SA-I TRAIASCA BAIETELUL,SA FIE SANATOS , LA FEL SI MAMA, SA NE TRAITI MULTI ANI CU BINE!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de gopolino20
  Luni, 30 Ianuarie 2012 12:16
  sa-ti traiasca, Sala, sa fie sanatos, si cine stie poate va ajunge fotbalist vreodata, si chiar la Otelul.. stiu ce inseamna sa fii departe in momentele cheie ale vietii tale, dar....... asta poate te ambitioneaza mai mult sa joci cat mai bine, si de ce nu sa te transferi spre sfarsit de cariera, la o echipa din afara pe bani cat mai multi. felicitari.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.