Sălăgeanu îşi leagănă copilul prin Skype
Foto: Foto: Sorin Pană (Larnaca, Cipru)

Sălăgeanu îşi leagănă copilul prin Skype
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fundaşul stânga al formaţiei gălăţene de Liga I are un băieţel de aproape o săptămână, dar nu a reuşit încă să-l strângă la piept * Aflat în cantonament, în Cipru, Sălă varsă lacrimi de fericire în faţa laptopului, acolo unde soţia i-l aduce, via Skype, pe Casian Andrei

Nu mai era om încă dinainte ca Geanina Sălăgeanu, soţia lui, să i-l aducă pe lume pe Casian Andrei. Ştia că evenimentul se va produce în absenţa sa, cantonamentul din Cipru fiind stabilit în perioada 25 ianuarie – 4 februarie. Marţea trecută, cu o seară înainte ca „oţelarii” să decoleze spre Insula Afroditei, familia fundaşului stânga s-a îmbogăţit cu un viitor fotbalist. „Sau ce-o vrea el”, după cum spune tatăl Adrian, topit după urmaşul pe care Geanina l-a născut la Satu Mare. Părintele lui Casian se afla în Galaţi, cu bagajele făcute pentru ţările calde. „Aştept cu o nerăbdare care nu se poate exprima în cuvinte revenirea acasă. Este primul lucru pe care îl voi face, voi pleca spre Satu Mare pentru a-mi îmbrăţişa soţia şi fiul!”, spune cu lacrimi în ochi sportivul campioanei. Până atunci, cu AMR-ul făcut, Sălă îşi lipeşte privirea de laptopul prin care îi vede pe cei dragi. Mulţumită motorului Skype, Adrian a urmărit şi o „şedinţă” de schimbare a scutecului. „Doamne, cât de mult mai este până voi ajunge la ei, iar Internetul merge uneori îngrozitor de prost”, adaugă elevul lui Dorinel Munteanu. Pentru o bandă mai de Doamne-ajută la net, Sălă, ca şi alţi colegi, de fapt, iese pe holul hotelului „Palm Beach”, ocazie cu care colegul Sorin Pană a surprins ipostaza-spectacol: tatăl îşi strigă junele prin intermediul tehnologiei, de la aproape 2.000 de kilometri distanţă.    

Costin îl înţelege cel mai bine

Căpitanul Oţelului, Sergiu Costin, a păţit-o la fel. Acum patru ani, în 2008, fundaşul trupei roş-alb-albastre se afla tot în cantonament, şi tot la malul Mării Mediterane, în Cipru, când i s-a născut fetiţa. „Sălă, dacă te ajută cu ceva, îţi spun că ştiu foarte bine sentimentul. Lasă, vom reveni acasă şi-l vei lua în braţe!”, l-a îmbărbătat Costin pe colegul său. Delegaţia dunăreană se va întoarce în ţară sâmbătă seară.

Nou-venit în clubul tăticilor de la Oţelul

Sălăgeanu, prin apariţia pe lume a lui Casian Andrei, a intrat în clubul select al tăticilor de la Oţelul Galaţi. Li se mai spune „tati” lui Grahovac, Brăneţ, Costin, Giurgiu, Viglianti, Paraschiv, Frunză, Stromajer şi Didi. În total, zece, o veritabilă grădiniţă.

Citit 1915 ori Ultima modificare Duminică, 29 Ianuarie 2012 20:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.