Handbalistele de la Oţelul, în fieful campioanei Oltchim!

Handbalistele de la Oţelul, în fieful campioanei Oltchim!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Marţi, de la ora 17.00 (Digi Sport 2 TV), elevele Alexandrinei Soare evoluează, în deplasare, la Oltchim Rm. Vâlcea * Conform F.R. Handbal, sâmbătă (4 februarie), la Galaţi, se va disputa meciul restant cu HCM Roman

Meciurile ultimei etape a turului Ligii Naţionale feminine de handbal sunt programate miercuri (31 ianuarie), dar la cerea echipei gazdă, partida Oltchim Rm. Vâlcea - HC Oţelul Galaţi se va disputa marţi, începând cu ora 17.00, în transmisiune directă la Digi Sport 2 TV.
Prezentă în grupele principale ale Ligii Campionilor, multipla campioană naţională reprezintă cel mai puternic adversar întâlnit de jucătoarele Oţelului în sezonul curent. „Ar fi absurd să ne gândim măcar că am putea obţine un rezultat favorabil. Nu ne vom da la o parte şi încercăm să nu ne facem de râs. Vreau să fac multe schimbări, să folosesc toate jucătoarele pe care le avem în lot. Nu avem nevoie de accidentări, trebuie să fim realişti şi să ne concentrãm pe jocurile de acasă, în care avem nevoie de victorii”, a precizat antrenoarea Oţelului, Alexandrina Soare.

Sâmbătă, meci cu Roman
 Programul handbalistelor de la Oţelul este în continuare unul încâlcit şi dificil. Sâmbătă, 4 februarie, gălăţencele ar fi trebuit să joace în prima etapă a returului, tocmai la Cluj, pe terenul celor de la Universitatea Jolidon. Cum această echipă este angrenată în cupele europene, partida a fost amânată, pentru 8 februarie.
În aceste condiţii, Federaţia Română de Handbal a hotărât ca meciul restant din etapa a XII-a, cel cu HCM Roman, să se desfăşoare la finalul acestei săptămâni, sâmbătă, de la ora 11.00, la Galaţi. Reamintim că acest joc ar fi trebuit să aibă loc în weekendul trecut, dar din cauza condiţiilor meteorologice nefaste a fost amânat.

Citit 743 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

2 comentarii

 • postat de Florin
  Marți, 31 Ianuarie 2012 12:19
  Nouă cluburi din România au înfiinţat ieri Liga Profesionistă de Handbal, alegîndu-l ca preşedinte pe Alexandru Dedu, fostul mare jucător

  Luînd exemplul fotbalului şi baschetului, handbalul a căpătat de ieri statutul de sport profesionist. Nouă cluburi din ţară, care îndeplineau condiţiile, au pus bazele înfiinţării Ligii Profesioniste de Handbal. HCM Constanţa, Potaisa Turda şi HC Odorhei, la masculin, Oltchim Rm. Vîlcea, HC Zalău, Cetate Deva, HCM Roman, Dunărea Brăila şi HCM Baia Mare, la feminin, sînt cluburile care îndeplinesc condiţiile şi anume, structură monosportivă, un număr de minimum şapte jucători legitimaţi în cadrul clubului cu meseria de handbalist, să deţină o bază sportivă şi să ofere o garanţie financiară care să-i permită să susţină financiar echipa în sezonul actual.

  "Sîntem la stadiul de început, trebuie să obţinem toate aprobările, actele, certificatul de identitate sportivă, pentru că Liga o să fie o structură cu personalitate juridică", a declarat Alexandru Dedu, fostul mare handbalist, cel care a fost ales în funcţia de preşedinte interimar al Ligii Profesioniste. Acesta va fi ajutat de doi vicepreşedinţi (Nurhan Ali - HCM Constanţa şi Nicolae Luca - Oltchim), dar şi de patru membrii, doi de la masculin şi doi de la feminin. După ce actele vor fi gata, se va convoca Adunarea Generală cu toate echipele din prima ligă, urmînd să se stabilească grupările care mai îndeplinesc condiţiile pentru a deveni membre.

  Liga Profesionistă va avea autonomie faţă de federaţie, urmînd să se ocupe de desfăşurarea întrecerilor interne, dar cel mai probabil din sezonul următor.

  HC Otelul Galati nu se afla printre ele, oare iar asistam fara sa ne pese la o viitoare desfiintare ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Savin Nelu
  Marți, 31 Ianuarie 2012 12:18
  Atentie spectatori Roman-ul vine cu arbitri casei.Sa fim alaturi de echipa sa facem galerie sa se arbitreze corect.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.