Handbalistele de la Oţelul, în fieful campioanei Oltchim!

Handbalistele de la Oţelul, în fieful campioanei Oltchim!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Marţi, de la ora 17.00 (Digi Sport 2 TV), elevele Alexandrinei Soare evoluează, în deplasare, la Oltchim Rm. Vâlcea * Conform F.R. Handbal, sâmbătă (4 februarie), la Galaţi, se va disputa meciul restant cu HCM Roman

Meciurile ultimei etape a turului Ligii Naţionale feminine de handbal sunt programate miercuri (31 ianuarie), dar la cerea echipei gazdă, partida Oltchim Rm. Vâlcea - HC Oţelul Galaţi se va disputa marţi, începând cu ora 17.00, în transmisiune directă la Digi Sport 2 TV.

Prezentă în grupele principale ale Ligii Campionilor, multipla campioană naţională reprezintă cel mai puternic adversar întâlnit de jucătoarele Oţelului în sezonul curent. „Ar fi absurd să ne gândim măcar că am putea obţine un rezultat favorabil. Nu ne vom da la o parte şi încercăm să nu ne facem de râs. Vreau să fac multe schimbări, să folosesc toate jucătoarele pe care le avem în lot. Nu avem nevoie de accidentări, trebuie să fim realişti şi să ne concentrãm pe jocurile de acasă, în care avem nevoie de victorii”, a precizat antrenoarea Oţelului, Alexandrina Soare.

Sâmbătă, meci cu Roman

 Programul handbalistelor de la Oţelul este în continuare unul încâlcit şi dificil. Sâmbătă, 4 februarie, gălăţencele ar fi trebuit să joace în prima etapă a returului, tocmai la Cluj, pe terenul celor de la Universitatea Jolidon. Cum această echipă este angrenată în cupele europene, partida a fost amânată, pentru 8 februarie.

În aceste condiţii, Federaţia Română de Handbal a hotărât ca meciul restant din etapa a XII-a, cel cu HCM Roman, să se desfăşoare la finalul acestei săptămâni, sâmbătă, de la ora 11.00, la Galaţi. Reamintim că acest joc ar fi trebuit să aibă loc în weekendul trecut, dar din cauza condiţiilor meteorologice nefaste a fost amânat.

Citit 863 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.