Antal, bun de joc cu Dinamo
Foto: Foto: Sorin Pană

Antal, bun de joc cu Dinamo
Dorinel Munteanu va putea miza pe Antal în meciul de mâine seară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cel mai în formă jucător al Oţelului va fi, miercuri, în lot

Informaţia lansată de comentatorul TV al meciului de la Braşov a fost dezminţită chiar de mijlocaşul Oţelului

Liviu Antal are doar trei cartonaşe galbene şi nu este suspendat

Singurul moment neplăcut din timpul meciului de duminică seară, de la Braşov, pentru suporterii Oţelului care au urmărit meciul la televizor a fost cel din minutul 57, când mijlocaşul Liviu Antal a primit cartonaş galben. „Va fi suspendat la meciul următor, cu Dinamo”, a spus comentatorul de la Digi, informaţie care a diminuat semnificativ bucuria fanilor după victoria cu 2-0 de pe terenul celor de la FC Braşov. Pierdere grea, mai ales că Liviu Antal este unul dintre cei mai în formă fotbalişti ai momentului din Liga I, cu câte un gol de senzaţie în fiecare dintre ultimele două meciuri.

Însă a fost doar o dezamăgire de moment, chiar Liviu Antal fiind cel care i-a liniştit pe suporteri: „Am doar trei galbene, pot juca cu Dinamo. Dacă sunt sănătos şi antrenorul va miza pe mine, voi juca miercuri”.

Liviu Antal este considerat de suporteri „spaima dinamoviştilor”, el marcând în ultimele două jocuri de la Galaţi dintre Oţelul şi Dinamo. La ultima confruntare, cea din campionatul trecut (scor 3-3), a fost cel mai bun jucător de pe teren, cu un gol şi o pasă de gol perfectă pentru Pena.

Recuperarea fizică, principala grijă a lui Munti

Antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, a declarat, după victoria din meciul cu FC Braşov, că speră ca aceasta să fie doar începutul unei serii de victorii consecutive. „A fost un joc bun, cu rezultat la fel de bun. Am fost agresivi şi i-am blocat bine, am făcut ceea ce trebuia să facem pentru victorie. Mă bucur mai ales pentru moralul jucătorilor şi sper ca acesta să fie doar începutul pentru un parcurs mai bun în campionat, avem nevoie de o serie de câteva meciuri la rând cu astfel de rezultate", a spus Munteanu.

Tehnicianul a adăugat că pentru următoarea partidă, cea de miercuri seară de la Galaţi, cu Dinamo, este foarte important ca jucătorii săi să fie proaspeţi din punct de vedere fizic. "Dinamo are o zi în plus de odihnă până la meciul cu noi, ca şi joc pot să-şi revină oricând. Sper să reuşim să ne recuperăm fizic, mai ales că venim şi după epuizantul joc de joi, cu Vaslui", a precizat antrenorul.

Oţelul a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), pe FC Braşov, în etapa a 21- a a Ligii I, prin golurile marcate de Didi '32 şi Antal '70. În următoarea etapă, Oţelul va juca pe teren propriu, cu Dinamo, miercuri, de la ora 21.30.

Citit 2279 ori Ultima modificare Marți, 20 Martie 2012 10:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.