Oţelul, „echipă sătulă, uzată moral” - Unde-i motivaţia, campionilor?

Oţelul, „echipă sătulă, uzată moral” - Unde-i motivaţia, campionilor?
EX. FOTO: Jucătorilor Oţelului li se reproşează după meciul de la Cluj că nu mai au spirit de sacrificiu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Jucătorii echipei gălăţene au avut momente de fotbal jenant de slab în partida pierdută luni seară în deplasare, la Cluj, 0-2 cu CFR, care au lăsat senzaţia că, după ce au obţinut maxim posibil anul trecut prin câştigarea titlului, acum nu mai au puterea de a-şi regăsi motivaţia. Exact acest aspect îi nemulţumeşte pe cei din conducerea clubului, care spun că jucătorii şi-au pierdut spiritul de sacrificiu arătat în campionatul trecut, echipa pare sătulă şi uzată morală, iar de la restul sezonului nu se aşteaptă la un reviriment.

“Sunt dezamăgit, nu neapărat din cauză că am pierdut, vorbim de atitudine şi de modul cum ne-am prezentat. CFR era o echipă de bătut, nu prinseseră nici ei o zi prea bună şi asta mă mâhneşte şi mai mult, dar rezultatul de 2-0 nu te lasă să spui mai mult. Dacă ei au fost foarte modeşti, vă imaginaţi unde am fost noi, a declarat directorul general al FC Oţelul.

Oficialul a adăugat că prestaţia din teren nu-i permite să aibă vreun argument cu care să răspundă persoanelor din fotbalul românesc implicate în lupta pentru câştigarea campionatului, care au acuzat de non-combat echipa gălăţeană în faţa CFR-ului.

“Vorbind serios, nu avem niciun argument după această prestaţie ca să răspundem la acuzele primite. Speculaţii sunt, să fie sănătoşi, dar să îşi vadă de echipele lor, că au probleme pe acolo. Noi chiar avem problemele noastre şi mă macină lucrurile astea. Apărem ca o echipă care parcă nu mai are nimic de spus. Este o echipă uzată, din punct de vedere moral în primul rând. E o echipă modestă, cu oameni modeşti, care au atins un vârf al performanţei şi din punct de vedere material. Arătăm ca o echipă sătulă, aşa se simte. La faza cu golul din lovitura liberă am pus pariu că se feresc jucătorii noştri din zid, când văd că execută Mureşan. Asta demonstrează cât de preţios e fizicul fiecăruia, că nu mai există spiritul acela de sacrificiu care-i caracteriza anul trecut. Este adevărat că Mureşan a dat ca din tun, dar înainte era puterea de sacrificiu şi se duceau cu capul până în bocancul adversarului. Arată o preţiozitate vizavi de domniile lor. Mă aştept la un sezon prost, de acum încolo”, a adăugat conducătorul grupării roşu-alb-albastre. Acesta adăugat că în acest moment nu se gândeşte să-l demită pe antrenorul Dorinel Munteanu: „Sunt supărat pe toata lumea, dar nu se pune problema să luăm măsuri cu Dorinel Munteanu. Trebuie să sufere şi el până la capăt, pentru că sunt convins că nu îi este prea bine”.

Citit 2504 ori Ultima modificare Marți, 27 Martie 2012 19:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.