Dorinel Munteanu răspunde acuzaţiilor de blat de după meciul cu CFR

Dorinel Munteanu răspunde acuzaţiilor de blat de după meciul cu CFR
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Meciul pierdut luni seară de Oţelul la Cluj, cu CFR, continuă să facă valuri. În timp ce o parte din mass-media şi câţiva oameni din lumea fotbalului, în special cei de la FC Vaslui şi Dinamo, acuză echipa gălăţeană de non-combat, cei de la Oţelul spun că acuzaţiilor sunt nefondate şi că ele vin din frustrarea unora direct interesaţi, în momentul în care văd că li se reduc şansele să le iasă propriile calcule.

Antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, a declarat ieri că toate aceste suspiciuni sunt nefondate, argumentându-şi spusele: “Pentru mine, punctele şi situaţia din clasament sunt mai importante decât orice speculaţie pe care o face cineva. Speculaţiile sunt făcute de oamenii care îşi fac calcule şi nu le ies. În plus, fiecare joc este foarte important pentru mine şi din punct de vedere al poziţiei mele la echipă, al jobului meu. Sunt nişte tâmpenii nereale şi nefondate. Jocul s-a desfăşurat doar pe teren şi nu mă interesează ce spun acele personaje stranii ale fotbalului românesc”.

 „Nişte frustraţi”

Un răspuns asemănător a venit şi din partea conducerii clubului gălăţean. "Dacă aş comenta, aş da apă la moară tuturor nesimţiţilor din fotbalul românesc. Cei care ne atacă sînt nişte frustraţi, nu suportă gîndul că o echipă amărîtă a ajuns la milioanele din Champions League", a spus directorul general al FC Oţelul.

De asemenea, fotbalistul brazilian Didi, cel caruia i s-a insinuat că a făcut intenţionat faultul din care s-a primit primul gol, a declarat pentru gsp.ro, că s-a săturat de acuzaţiile de corupţie pe care le aude tot timpul în România. „Am jucat prost în actul secund, nici unul dintre noi nu poate susţine altceva. Dar de aici pînă la a spune că a fost blat e cale lungă. A fost un fault, nu autogol. Treziţi-vă, oameni buni! Avem familii, mergem la biserică, sîntem curaţi! Cine face blaturi merge la puşcărie. Răul n-ar rămîne oricum nepedespit. În doi, trei sau cinci ani s-ar afla. Credeţi că îşi permite cineva să rişte ceva?! Trebuie să fii bolnav la cap să vorbeşti mereu de corupţie. Dar m-am obişnuit cu ce e în Liga 1: cînd nu se vorbeşte de blat, se vorbeşte de corupţie la arbitri”, a declarat Didi.

Altfel, antrenorul Dorinel Munteanu a spus că jucătorii săi trebuie acum să se concentreze doar pentru meciul de vineri, de pe teren propriu, cu Voinţa Sibiu, pentru a câştiga şi a putea astfel să continue lupta pentru un loc în cuepele europene: “Jucătorii trebuie să se concentreze pentru următorul joc pentru că este decisiv pentru noi. Suntem obligaţi să câştigăm, mai sunt 11 meciuri, ne gândim şi ne dorim să jucăm în cupele europene, nu va fi uşor, dar vom face tot ce e posibil”.

Citit 1747 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Martie 2012 23:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.